Byggprojektledare


Arbetsgivare: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Arbetsort: Eskilstuna
Publiceringdatum: 2018-10-01

Arbetsuppgifter

I rollen som byggprojektledare kommer du att ansvara för ny- och ombyggnadssprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Som projektledare är det även du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extraarbeten. I rollen ingår även att; driva projekt, planering, beställningar, kvalitet, inköp, resursplanering, arbetsledning, risk-och miljöanalyser. Hantera ÄTA samt inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl.

Din profil

För att passa i rollen som projektledare ska du ha tidigare erfarenhet från byggbranschen och erfarenhet av en ledarroll. Du bör ha flerårig erfarenhet av branschen och även ha arbetat med projektekonomi och entreprenadjuridik. Du har en byggutbildning från gymnasiet eller också en vidareutbildning och det är meriterande om du även har högskoleutbildning/YH inom bygg/el/tele samt Bas U/P. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.

Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och ha förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Andra viktiga personliga egenskaper för att lyckas i denna befattning är att du är en lagspelare som är driven, motiverad och affärsmässig, Förmåga att leda och utveckla personal och skapa goda kundrelationer. Du har ett teknikintresse och viljan att göra kunden nöjd genom att leverera en bra produkt.

COOR är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har drygt 6.100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing 0736-264750.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv


Kompetenser

• Entreprenadjuridik

Arbetslivserfarenhet

Byggledare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
tillsvidareanställning
Odengatan 106
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Odengatan 106
11322 Stockholm
Ange referens isakssonrekrytering117749


Escape Room Stockholm