Vill du bli specialist inom industrin i Laxå?


Arbetsgivare: Industrisupport Värmland AB
Arbetsort: Laxå
Publiceringdatum: 2018-10-01

Om kunden
Industrisupport är bemanningsföretaget som skapades ut en medarbetarpool 1999. Vi kan erbjuda långa uppdrag och tillsvidareanställningar för specialister som svetsare, montörer och maskinoperatörer. Våra uppdrag är mer långsiktiga än en anställning direkt hos ett tillverkande företag eftersom det ligger i vårt intresse att ta ansvar för din karriär. En del av det vi gör består av att upprätta lokala personalgrupper, där olika specialister med en tillsvidareanställning hos Industrisupport går emellan 2-3 kundföretag.

Du som är svetsare har nu möjlighet att ingå i en sådan personalgrupp för tre ledande företag i Laxå-regionen; ESAB AB Welding Automation, Hagabergs Mekaniska AB och Skyllberg Industri AB. Det här är trygga anställningar där du utvecklas snabbt tack vare variationen av arbetsuppgifter. Alla tjänster är heltid. Du får ditt schema för några veckor framåt och behöver aldrig sitta och vänta på att bli utbokad. Du är inkörd på företagen, dina arbetskamrater och din fikaplats väntar på dig. Vi investerar i din utbildning och tillsvidareanställer så snart upplärningen är klar. Låter det här intressant? Ansök redan idag för att försäkra dig om att du har en chans att vara med. Det gäller även dig som har fast anställning redan idag men är intresserad av något nytt och mer utvecklande!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer börja med en betald introduktionsutbildning på respektive företag för att lära dig verksamheten och dess lokala regler, rutiner, arbetssätt, lokaler, maskinpark och övrig utrustning. Du följer respektive kundföretags arbetstider, som är både dagtid och 2-skift. Arbetsuppgifterna består av:
• Konstruktionssvetsning i produktionsmiljö
• Montering
• Bevaka och köra tillverkningsmaskiner
• Delta i förbättrings- och LEAN-arbete

Din profil
Vi söker dig som har någon form av verkstadsutbildning samt goda svetskunskaper. Har du haft, men saknar aktuella svetslicenser, så har vi möjlighet att uppgradera dig där. Viktiga egenskaper i den här rollen är att du är kvalitetsmedveten, driftig och lättlärd.
• Teknisk utbildning inriktad mot produktion
• Minst 6 månaders arbetserfarenhet av svetsning inom tillverkande industrier
• Ritningsläsning, mätteknik och toleranssättning
• Körkort B samt tillgång till egen bil
• Meriterande med svetslicenser, heta arbeten, truck- och traverskort

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.


Kompetenser

• Ritningsläsning
• Mätteknik
• Certifikat, heta arbeten

Arbetslivserfarenhet

Svetsare, manuell: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Berndt Levin, Telefonnummer: 0570-130 60
Stubbengatan 2
Industrisupport Värmland AB
Stubbengatan 2
70344 Örebro
Ange referens 1458


Escape Room Stockholm