Bilmekaniker


Arbetsgivare: One Stop Auto
Arbetsort: Svedala
Publiceringdatum: 2018-09-28

One Stop Auto är en bilfirma som jobbar med märkesoberoende bilmärken. Vi
har många års erfarenhet inom bilbranschen. Är knutna till BDS bilverkstad.

Vi söker, för omgående förstärkning en duktig och välrenommerad biltekniker/mekaniker, som har ett genuint intresse för bilar och service, med minst 5 års erfarenhet. Du ska kunna arbeta självständigt och vara vän av ordning och reda. Dina huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara service, reparationer och underhåll av bilar.

Du som söker, bör ha god social kompetens, vara utåtriktad, stresstålig och noggrann.
Du bör även vara van att arbeta i grupp och lösa problem som kan uppstå.
Vi har ett brett utbud av tjänster som vi erbjuder våra kunder. Du som söker, ska kunna vara en del av detta och ta emot kunder på ett professionellt sätt.
Servicen vi erbjuder är: Kamremsbyten avläsning av felkoder, reparerar fel, raderar felkoder
Släcker serviceindikeringar i samband med service. Bromsar, avgassystem, felaktiga avgasvärden, kopplingar och topplocksrenoveringar. Vidare är det även på generatorer, startmotorer och AC-Service.

Verkstaden har även snabbservice för våra kunder: Bromsar, avgassystem, däckbyten och förvaring av dessa. Byte av lampor m.m..

One Stop Auto är ett familjeägt företag. Eftersom vi är ett mindre företag så hjälps vi alla åt för att få en nöjd kund. Du som söker tjänsten kommer att ha två andra bilmekaniker att jobba tillsammans med.
Att du pratar svenska och har B-körkort är ett krav.

Stämmer denna beskrivning på dig så skicka in ditt CV till oss.

Arbetslivserfarenhet

Fordonstekniker / Bilmekaniker / Personbilsmekaniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal
Tarek Rayes
One Stop Auto
Verkstadsgatan 10
23351 SVEDALA
Är du intresserad av tjänsten så skicka in ditt CV till oss via e-post info@onestopauto.se, ange Bilmekaniker i ämnesraden. Vi undanber oss telefonsamtal angående tjänsten. Du är välkommen att ställa dina frågor via e-posten istället.


Escape Room Stockholm