Timanställning som personlig assistent till trevlig man i Vallentuna


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Vallentuna
Publiceringdatum: 2018-09-27

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en timvikarie hos vår kund i Vallentuna.

Om tjänsten:
Vår kund är en man i 70-årsåldern. Han är en social, kommunikativ och trevlig man boendes på gångavstånd från Roslagsbanan och busshållplats i Vallentuna. Arbetsuppgifterna består av att vara honom behjälplig vid t.ex. skötsel av personlig hygien, träning, att följa med på olika aktiviteter såsom läkarbesök, föreläsningar m.m.

Vi söker dig som:
Vi ser gärna kvinnliga sökanden från 25 år med erfarenhet av personlig assistans/vård och omsorg. Att du är en öppen, initiativtagande och noggrann person är viktigt för kunden. Vidare behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska. Mannens hem är lugnt, välskött och rökfritt. Du ska kunna vara en bidragande del till att det förblir så.

Körkort B är meriterande.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Timanställning vid behov under dagtid mellan 9.00-17.00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Om lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Om anställningsvillkor

Timanställning dagtid.
Timanställning vid behov dagtid.
Rebecka Gustafsson, Rekryteringsansvarig
Warfvinges väg 39
Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251 Stockholm


Escape Room Stockholm