Undersköterska till hemsjukvård i Täby, fasta tjänster


Arbetsgivare: PR Vård Hemsjukvård AB
Arbetsort: Täby
Publiceringdatum: 2018-09-12

PR Vårds verksamheter fortsätter att växa och vi söker medarbetare till vårt team.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss arbetar du med basal hemsjukvård. Du kommer att arbeta i ett kompetent team av sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetet är varierat och självständigt.I huvudsak har du ansvar att utföra planerade hembesök där du utför sjukvårdande insatser. Dina patientbesök kommer omfatta bland annat administrering av läkemedel (från apodos, dosett och insulingivning, injektioner,katetersättning/spolning, kompressionslindning och omläggningar.

Du blir tilldelad ett geografiskt område i Nordost som du tar dig till med hjälp av företagets miljöklassade bilar. Arbetet innebär även dokumentation i vårt patientjournalsystem Mobil Klinik.

Arbetstiderna är förlagda till kvällar och helger. Du har själv möjlighet att påverka i hur stor utsträckning du vill arbeta

Din bakgrund

Vi ser att du som söker är färdigutbildad undersköterska.

Du är trygg i din yrkesroll och som person är du flexibel och ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har goda kunskaper i svenska samt B-körkort.

Vi erbjuder ett varierande, fritt och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett härligt team med sjuksköterskor och undersköterskor. Vi utgår från vårt ljusa, fina kontor som ligger i Täby.

För oss är det självklart att ta ansvar för vår verksamhet genom tydliga rutiner, riktlinjer och policys.Vi är även certifierade inom miljö och kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års relevant arbetslivserfarenhet, önskvärt inom basal hemsjukvård. Arbetet ställer höga krav på ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Att vara strukturerad, planera och följa rutiner är också viktigt.

Dokumentation är en återkommande del i vårt arbete så du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska språket både i tal och skrift samt ha god datorvana.

Som person är du lyhörd, öppen med god samarbetsförmåga och trivs i en verksamhet med högt tempo fylld av arbetsglädje. Vi använder oss av löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad registrerar din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!PR Vård erbjuder

- Karriär och utveckling
- Arbete på flera enheter
- Individuell introduktion
- Marknadsmässig lön
- Kollektivavtal
- Möjlighet till bonus
- Tjänstepension
- Försäkringar
- Karriär och utveckling
- Individuell introduktion
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag
- Personalaktiviteter

Vill du bli vår nästa medarbetare? Ansök redan idag!


Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande.

Tjänsten är tillsvidare anställning deltid med tjänstgöringsgrad 60-80%. Uppdraget är förlagt till kvällar och helger. Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande.


PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal.

Om oss
PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare. Vi erbjuder anställningar inom hemsjukvård, elevhälsa och på vår egen mottagning. Vår bemanning och rekrytering har uppdrag hos både landsting och kommuner, samt inom den privata sektorn. Vår hemsjukvård bistår landsting, kommuner och privata aktörer med vårdtjänster utförda av ambulerande sjuksköterskor och undersköterskor. Varje månad genomför vi 45 000 vårdsbesök i Stockholms län – från Österåker i norr till Nykvarn i söder. Som anställd hos kan du i stor utsträckning välja när, var och hur du vill arbeta. Vi erbjuder fasta anställningar på hel- eller deltid, liksom uppdrag på viss tid.
Kompetenser

• Hemsjukvård

Arbetslivserfarenhet

Hemsjukvårdare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

månadslön

Om anställningsvillkor

cirka 70%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Christy Azero, Telefonnummer: 08-40901252
ALSTRÖMERGATAN 20
PR Vård Hemsjukvård AB
ALSTRÖMERGATAN 20
11743 Stockholm
Ange referens 2017/217


Escape Room Stockholm