Frontend-utvecklare till Malmö


Arbetsgivare: Omegapoint
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2018-09-11

Arbetar du som frontend-utvecklare idag och vill hamna på en arbetsplats där du hela tiden lär dig nytt? Är du engagerad och brinner för moderna tekniker och gärna delar med dig av dina kunskaper? Välkommen till oss på Omegapoint!

OmOmegapoint

Omegapoint är experter inom Säker Applikationsutveckling och är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav på kvalitet, säkerhet och resultat ställs. Bolaget är medarbetarägt till 60% vilket ger oss möjligheten att gemensamt forma och påverka Omegapoints utveckling. Vår kultur präglas av öppenhet, engagemang samt personlig och professionell utveckling. Vi är runt 240 anställda och har kontor i Malmö, Göteborg, Umeå och Stockholm.

Vad vi erbjuder

Hos oss finns ingenting viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur. Kompetensutveckling betyder oerhört mycket för oss och vi arbetar aktivt med att dela kunskap mellan varandra, över olika discipliner, till våra kunder och även till andra nyfikna människor i branschen.Vi har en inkluderande kultur och anordnar gemensamma aktiviteter och roliga konferenser. Hos oss blir du inte en i mängden utan en i familjen.

Som konsult hos oss

Du kommer vara placerad ute hos någon av våra kunder eller på vårt fina kontor i centrala Malmö. Oavsett var du tillbringar din vardag hos oss ser vi det som en självklarhet att du är flexibel och lyhörd för våra kunders önskemål.

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta med modern webbutveckling och har ca 2 års erfarenhet av frontend-utveckling. Du är utåtriktad, drivande och kvalitetsmedveten.Du är lyhörd för kundens önskemål och vill alltid leverera bästa resultat. Vidare är du prestigelös och delar gärna med dig av din erfarenhet och kompetens både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser det som en självklarhet att du tycker det är fantastisktroligtatt koda.

Vi tror också att du har god kunskap om Javascript och har jobbat med React, Angular, HTML och CSS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av agila metoder.

Till sist tror vi att du har en akademisk examen eller motsvarande samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är välkommen att ansöka genom att klicka på länken nedan. Intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Andersson påida.andersson@omegapoint.se

Kompetenser

• JavaScript, programmeringsspråk
• HTML, programmeringsspråk
• CSS, programmeringsspråk

Arbetslivserfarenhet

Frontend-utvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Citadellsvägen 23, Malmö
Omegapoint
Citadellsvägen 23
21118 Malmö


Escape Room Stockholm