Kvalitetstekniker till Rudhäll Industri AB i Gnosjö


Arbetsgivare: Empleo Ljungby AB
Arbetsort: Värnamo
Publiceringdatum: 2018-09-11

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Rudhäll Industri AB i Gnosjö söker vi en genuint teknikintresserad Kvalitetstekniker. I rollen får du möjlighet att arbeta med varierande och stimulerande arbetsuppgifter i ett spännande tillväxtföretag inom skärande bearbetning.

Som Kvalitetstekniker hos Rudhäll ansvarar du i huvudsak för:

• Att genomföra interna kvalitetsrevisioner
• Ta fram och utföra PPAP-analyser och dokumentation
• Kalibrering av mätdon samt att utbilda personal i såväl mät- som ritteknik internt
• På ett proaktivt och framåtriktat sätt, arbeta med ständiga förbättringar och produktionsanalyser
• Att supporta kund- och leverantörer i kvalitetsfrågor
• Ankomstkontroller samt uppdatering och uppföljning av leverantörsaudits
• Reklamationer och rapportering kopplat till kvalitetsarbetet

Du ingår i ett kompetent arbetsteam som alla verkar för ett gott samarbete och ett gemensamt modernt och innovativt kvalitetsarbete i koncernen. Du rapporterar direkt till Kvalitetschefen som är placerad i Gnosjö.


Din profil
Du som söker denna utmaning har någon form av teknisk utbildning på minst gymnasial nivå alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Utöver det en gedigen erfarenhet av verkstadsindustrin, gärna med fördjupning inom skärande bearbetning eller liknande processindustri.

Du trivs i rollen som kvalitetstekniker och har flerårig erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete samt är van att arbeta med PPAP och tillhörande dokumentation och rapportering. Har du en gedigen yrkesbakgrund inom CNC och plåtbearbetning, kanske rollen som Kvalitetstekniker kan vara nästa steg i din professionella och personliga utveckling.

Teknik och kvalitet ligger dig extra varmt om hjärtat där du gärna tar en mer proaktiv och drivande roll. Du har lätt för att ta till dig ny teknik, är nyfiken på det moderna och innovativa och trivs med att ha kontakt med såväl kunder som leverantörer.

Du växer med ansvar och förespråkar en god kommunikation mellan produktion och kontor samt är pedagogisk i dit arbetssätt. Du arbetar obehindrat i Officepaketet samt talar och skriver du flytande svenska och engelska. Truckkort samt erfarenhet av Monitor är klart meriterande, dock inget krav.

Som genuint positiv och lösningsorienterad medarbetare med ett brinnande intresse för produktion, kvalitet och utveckling, kan just du vara den vi söker!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund Rudhäll Industri AB.

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Gnosjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.


Om företaget
Rudhäll Group består idag av fyra bolag och finns i Gnosjö, Värnamo samt Kina. I koncernen är vi idag ca 90 anställda och omsätter 250 Miljoner.
Vi är specialiserade inom skärande bearbetning men förser även kunder med plast och plåtkomponenter.
Vi kombinerar våra produktionsanläggningar med ett brett leverantörsnät både i Europa och Asien för att förse våra kunder med den effektivaste produktionslösningen samt bästa helhetslösningen för våra kunder.


Om oss
Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!Kompetenser

• MS Office
• Truckvana

Arbetslivserfarenhet

Kvalitetsingenjör / -tekniker, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Christopher Moberg, Telefonnummer: 0470-730195
christopher.moberg@empleo.se
Stationsgatan 2
Empleo Ljungby AB
Stationsgatan 2
34160 Ljungby
Ange referens 1105


Escape Room Stockholm