Projektledare till världsledande företag


Arbetsgivare: Alten Sverige AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-07-11

VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA MORGONDAGENS PRODUKT I ETT VÄRLDSLEDANDE FÖRETAG? ÄR DU REDO ATT TA NÄSTA STEG I DIN KARRIÄR? DÅ KAN ALTEN HA JOBBET FÖR DIG!

För rollen som projektledare är du driven, strukturerad, noggrann samt en god kommunikatör. Vidare har du ett kundorienterat och flexibelt synsätt där du ansvarar för drivningen av projektet med alla dess tvärfunktionella aspekter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Vi söker nu dig som har minst ett par års erfarenhet inom konstruktion och som nu är redo att ta nästa kliv i karriären till att bli projektledare. För att passa i rollen har du som söker en högskole- eller civilingenjörsexamen med minst två års arbetslivserfarenhet från produktutveckling och från olika ledande roller. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med CAD-program, gärna CREO, PRO ENGINEER eller CATIA. Du känner starkt för ledarskap och ser problemlösning som en viktig del i ditt arbete. Givetvis har du även ett brinnande intresse för teknik. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Dina arbetsuppgifter:

- Driva och stödja projekt vad gäller planering, styrning och rapportering.

- Projektkoordinera samt arbeta med framtagning av projektbeskrivningar, projektkalkyler och beräkningar av leveransvärden.

- Driva projektet och kommunicera med projektets alla tvärfunktionella intressenter, såväl internt som externt.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Bergvall till johan.bergvall@alten.se eller +46729782944.

Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

OBS! MELLAN VECKA 30-34 KAN URVALSPROCESSEN TA LÄNGRE TID ÄN VANLIGT, DETTA PÅ GRUND AV SEMESTERTIDER. VI KOMMER ATT HANTERA ALLA ANSÖKNINGAR SÅ FORT VI ÄR TILLBAKA!

Kompetenser

• Civilingenjörsexamen
• Produktutveckling
• Tillv.industri-CATIA

Arbetslivserfarenhet

Civilingenjör, konstruktion, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställning
HR-avdelningen, Alten
Theres Svenssons gata 15, Göteborg
Alten Sverige AB
Theres Svenssons gata 15
41755 Göteborg


Escape Room Stockholm