Butikschef, Västra Frölunda (vik)


Arbetsgivare: Clas Ohlson AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-07-09

Clas Ohlson - den moderna hem- och järnhandeln - fortsätter att växa. Vi älskar att hitta smarta och praktiska lösningar. Att hjälpa, och att dela med oss. En stark laganda och viljan att göra bra affärer går som en röd tråd genom hela företaget, på alla våra marknader. Oavsett om du går till Clas Ohlson för att arbeta eller för att hitta kreativa lösningar och produkter vi vill att du ska gå hem med en riktigt bra känsla och viljan att komma tillbaka i många år framöver. Vår kontinuerliga expansion skapar en bra arbetsplats och en värld av utvecklingsmöjligheter.

Vill du bli en del av vårt vinnande team?

Oavsett var, när och hur man kommer i kontakt med Clas Ohlson ska man alltid känna sig hjärtligt välkommen hos oss. Våra medarbetare i butik gör skillnaden och med din hjälp kan vi nå ännu längre. Till butiken i Västra Frölunda söker vi nu en butikschef.

Som butikschef hos oss leder och utvecklar du din butik med resultatansvar. Nyckeln till att lyckas med detta tror vi ligger i att skapa förutsättningar för medarbetarna att erbjuda alla kunder bästa tänkbara kundmöte. På Clas Ohlson har alla möjlighet att växa och där spelar du som butikschef en viktig roll! Ett tydligt ledarskap är viktigt för att tillsammans med dina medarbetare kunna skapa en arbetsplats som utstrålar engagemang och glädje. Som goda förebilder deltar du och butikens ledningsgrupp i arbetet på butiksgolvet med att leverera fantastiska lösningar för våra kunder.

Tjänsten är ett vikariatpå heltid och löper fr.o.m. 18-09-03 t.o.m. 19-08-05. Tillträde sker snarast, enligt ö.k.

För att bli en del av Clas Ohlson vill vi att du identifierar dig med vår värdegrund som bygger på:

Handlingskraft – vi får saker att hända, är målfokuserade och äger vår egen framgång!
Värme – vi utstrålar vänlighet, visar respekt för varandra, har roligt tillsammans och bygger långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder!
Nytänkande – med nyfikenhet och kreativitet söker vi alltid nya möjligheter, enkla lösningar och smarta arbetssätt!
Engagemang – alla medarbetare har ett personligt ansvar för att vi når våra mål. Det skapar en stolthet över vår historia och vår framgång!
Handelsmannaskap – kärnan i vår värdegrund innebär att vi alltid har fokus på kunden och gillar att göra bra affärer!

Som butikschef är värdegrunden din kompass till att driva en framgångsrik butik. Dina tidigare erfarenheter som ledare underlättar för dig att gå från ord till handling. Vi ser därför att du har minst två års erfarenhet av ledande befattning inom detaljhandel, goda IT-kunskaper samt ekonomisk förståelse för butikens nyckeltal.

Känner du igen dig?

Vi är ivriga att hitta vår nya kollega så snart som möjligt och läser därför ansökningar och rekryterar löpande. Så skicka din ansökan på en gång eller senast den 5:e augusti. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Clas Ohlson är ett företag som uppmuntrar mångfald och inkludering. Välkommen att söka tjänsten via länken här nedanför!

Med din hjälp kan vi fortsätta växa!

Clas Ohlson är en snabbväxande, internationell hem- och järnhandelskedja. På våra marknader i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Tyskland erbjuder vi produkter och tjänster inom fem kategorier: bygg, el, hem, multimedia och fritid. Vår totala försäljning uppnår cirka 8 miljarder kronor och vi har över 4 800 medarbetare.
Arbetslivserfarenhet

Butikschef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt kollektivavtal

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Jenny Vapola, HR-partner
jenny.vapola@clasohlson.se
Clas Ohlson, Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda
Clas Ohlson AB
Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda
42142 Västra Frölunda


Escape Room Stockholm