Ställare till Nolato MediTech


Arbetsgivare: NOLATO MEDITECH AB
Arbetsort: Lomma
Publiceringdatum: 2018-07-06

ARBETSUPPGIFTER
Som ställare på Nolato Meditech kan du komma att ansvara för uppsättning och underhåll av verktyg, igångkörning av formsprutor och hantering av kringutrustning. Du kan också arbeta med produkthantering och utföra kontroller på våra produkter. Kvalitetskontroll och hantering är viktiga delar i tjänsten. Du förväntas att aktivt bidra i företagets förbättringsprocess och motivera dina kollegor att göra detsamma. Du kan också komma att ansvara för utveckling av kollegor genom utbildningsinsatser och optimering av processer.

KRAVPROFIL
Du som söker ska minst ha gymnasial utbildning gärna inom teknik/tillverkningsindustri. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete som ställare eller operatör inom tillverkningsindustri. Du ska besitta goda kunskaper i svenska och engelska då det ingår att läsa ritningar, manualer och instruktioner samt dokumentera som är en central del i arbetet. Har du erfarenhet av läkemedels- och eller plastindustri är detta en tung merit. Meriterande är även att du har truckkort och erfarenhet att arbeta med Lean.

Som person är du kvalitetsmedveten, kommunikativ, ordningssam och proaktiv. Du är en lagspelare som bidrar till andras utveckling såväl som din egen. Vidare prioriterar du kundens kravställning och ett strukturerat arbetssätt. Du har positiv attityd, är nyfiken och intresserad av teknik.

Denna tjänst är placerad på vår fabrik i Lomma och du kommer arbeta 5-skift.

Vad vi erbjuder: En möjlighet att vara en del av ett företag som är inne i en väldigt expansiv fas med många utmaningar och möjligheter. Du får möjlighet att arbeta i ett världsledande företag riktad mot medicintekniksektorn där vi förbättrar livet för många människor.

INFORMATION:
För mer information om tjänsten, kontakta Stefan Hasselblad, HR Administratör stefan.hasselblad@nolato.com

ANSÖKAN:
Om du känner att tjänsten låter intressant och passar din profil, skicka gärna in din ansökan till oss. Men vänta inte då vi arbetar löpande med rekryteringen.
Ansökan skickar du till hr.meditech@nolato.com senast den 2018-08-03.
Koppargatan 13
NOLATO MEDITECH AB
Escape Room Stockholm