Brevbärare sökes till Åkersberga


Arbetsgivare: CityMail Sweden AB
Arbetsort: Österåker
Publiceringdatum: 2018-07-05

För att jobba som brevbärare behöver du:

*Vara minst 18 år
*Kunna svenska alternativt god engelska
*Värdesätta noggrannhet och kvalitet i ditt arbete
*Trivas med ett fysiskt och rörligt arbete
*B-körkort, AM-körkort eller förarbevis för moped klass II är ett krav (obs om du är född före 1 oktober 1994 behövs inte förarbevis för moped klass II)Nu söker vi fler brevbärare till våra lokalkontor i Täby, Danderyd, Åkersberga och Vallentuna!

Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Kontoren både sorterar och delar ut post främst med moped men även bil kan förekomma.

Om du har möjlighet att arbeta på flera utav våra kontor i norrort (Täby, Vallentuna, Danderyd och Åkersberga) så finns goda möjligheter att få arbeta många timmar/vecka redan från start. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners i morgontidningsbranschen når vi 66 procent av Sveriges hushåll och företag.

Om lön

Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 108,63 kr exkl. 12% semesterersättning (121,70 kr inkl. semesterersättning).

Om anställningsvillkor

Tjänsten är en behovsanställning, men med goda möjligheter till övergång i fast anställning.
10 - 40 timmar/vecka. Arbetspasset startar vanligtvis någon gång mellan 07.00-08.00 och slutar mellan 15.30-16.30.
Västberga Gårdsväg 36
CityMail Sweden AB
Box 901 08
12021 Stockholm
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Har du frågor om din ansökan? kontakta oss på rekrytering@citymail.se så försöker vi hjälpa dig så snart vi kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Escape Room Stockholm