Ekonomiansvarig till deltidsuppdrag 40 % i Solna


Arbetsgivare: SJR
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-07-02

För kunds räkning söker vi nu en interimskonsult till ett uppdrag som ekonomiansvarig på 40 % med start i slutet utav juli.Kunden sitter i Solna / Vreten.

I rollen som Ekonomiansvarig kommer du att ansvara för:

-Månadsbokslut
-Kvartalsbokslut
-Moms
-Koncernrapportering
-Allmän ekonomisk administration

Kvalifikationer och erfarenhet
För att fungera i rollen som ekonomiansvarig bör du ha minst 5 års erfarenhet av att ha ansvarat över en bokslutsprocess. Du har troligtvis högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Det är fördelaktigt men inget krav att du stött på koncernredovisningsfrågor i tidigare tjänst och har troligen rapporterat mot ett moderbolag i tidigare tjänst. Har du tidigare arbetat i M3/Movex är detta en fördel. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa hos vår kundär du en person som vill arbeta hands-on och tycker om att arbeta i en varierad roll med både högt och lågt. Du vill arbeta med likasinnade i ett omtänksamt och glatt team där alla hjälps åt där det behövs. Du är flexibel och van att prioritera var du ska lägga din insats.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i slutet utav juli och ca 5-6 månader framåt. Tjänsten är på deltid och 2 dagar i veckan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman 08-407 55 55

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Kompetenser

• Movex, affärssystem

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Deltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Marie Bergsman, Telefonnummer: 08-407 55 55
Humlegårdsgatan 20, Stockholm
SJR
Humlegårdsgatan 20
11446 Stockholm


Escape Room Stockholm