Heltidsarbete på Dagabs lager i Jordbro


Arbetsgivare: Storesupport
Arbetsort: Haninge
Publiceringdatum: 2018-07-02

Söker du ett tryggt, fysiskt och aktivt arbete? Då har du hittat rätt! Vi söker lagerarbetare med placeringhos vår kund Dagab i Jordbro. Dagab ansvarar för leveranserna till ca 500 Willys-, Hemköp- och Tempo-butiker. Tjänsten beräknas starta i juni.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som lagerarbetare kommer vara orderplock och truckkörning. Du plockar och packar ihop beställningarav livsmedelsvaror på pall för senare leverans ut till kund. Detta innebär att arbetet är mycket fysiskt och tunga lyft är förekommande. Truckkörning är en stor del av arbetet, men tidigare truckkort är inget krav då du utbildas på plats vid en 2 veckors introduktion.

Arbetstider

Arbetetär förlagt främst vardagar med dag- och kvällsskift varannan vecka 4 respektive6 dagar. Arbetstiderna för dagskift är kl .06:00 – 15:00 och kvällsskift kl. 15:00-23:00.Söndagsskift varannan vecka kl.10:00-19:00.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Vi tror att du som söker är noggrann, gillar högt tempo, är uthållig och drivs av att arbeta mot mål. Besitter du dessa egenskaper har du goda förutsättningar att bli en bra Storesupportare.

Initialt kommer du vara anställd hos oss på Storesupport, men målsättningen är att din anställning går över till vår kund Dagab efter 3 - 6 månader. Under dessa månader kommer du gå igenom kundens rekryteringsprocess.Dagabtillämpar drogtest och personlighetstest i samband med rekryteringen.Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar sker på svenska behöver du även behärska det svenska språket.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att våra anställda inte har några domar som är emot vår policy.

Om oss

Svensk Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega. I Storesupports verksamhet ingår uthyrning av personal inom lager och logistik i dagligvaruhandeln och sällanköpshandeln.

Intresserad?

Den här rekryteringsprocessen sköts av oss på svenska Storesupport Lager & Logistik AB. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!

Kompetenser

• God fysik (tunga lyft)
• Truckvana
• Logistik

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Enligt överenskommelse
Jordbro, Haninge
Storesupport
Jordbro
13764 Haninge


Escape Room Stockholm