Fältsäljare Nordic Green Energy, tjäna 25-60 000kr/mån


Arbetsgivare: TRADECOM SCANDINAVIA AB
Arbetsort: Nynäshamn
Publiceringdatum: 2018-07-02

Vi söker positiva och nyfikna medarbetare som vill göra karriär inom försäljning och samtidigt bidra till en bättre miljö tillsammans med Nordic Green Energy, Sveriges första helt gröna elbolag. Vi tror att du är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i ett team, vill utvecklas och ha roligt på jobbet.
För att jobba hos oss är erfarenhet inte ett krav. Oavsett om du en person med stor erfarenhet av försäljning eller är helt ny på arbetsmarknaden kan vi ha en tjänst för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett starkt driv, högt engagemang, är villig att jobba hårt och motiveras av högt uppsatta mål. Med andra ord hoppas vi att du är en person som trivs med variation, älskar att träffa nya människor och motiveras av att få bidra till en bättre miljö.
Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland: profilkläder, utbildningar och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas. För rätt person finns det även fina utvecklingsmöjligheter inom en snar framtid, då alla våra teamledare, säljcoacher och projektledare rekryteras internt och företaget befinner sig i en expansionsfas.
Som fältsäljare på Tradecom kommer du att ingå i ett familjärt team med fokus på personlig utveckling och att ha kul på jobbet! Självklart har vi säljtävlingar och teamaktiviteter varje månad. Såväl som uppstartsmöten i Nordic Greens toppmoderna kontor i Globen. Ni arbetar i Stockholm med omnejd och tillsammans med Nordic Green Energy gör vi en satsning för miljön, där vi besöker kunder från dörr till dörr, på mässor och vid event och erbjuder ett bättre elavtal för såväl plånbok och miljö. Så vill du ha ett otroligt lärorikt och utvecklande jobb med möjlighet till en kometkarriär är detta tjänsten för dig. Tradecom är sedan 2004 ett ledande företag inom fältförsäljning och samarbetar med flera av de största företagen i Sverige. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss! Nordic Green Energy är Sveriges 10;e största elbolag och var först på den svenska marknaden med 100% grön el. Tillsammans bidrar vi till en bättre värld med EKOenergy.

Om lön

Ett stort nytänk med 6 timmars arbetsdagar. Arbetstiden är framförallt förlagd under eftermiddagen. (14:00 – 20:00)
Fast lön + generös provision utan tak. Våra säljare tjänar mellan 25 000 – 60 000kr+/ månaden.
En kollektivansluten arbetsplats.

Om anställningsvillkor

För mer information konatkta: rj@tradecom.se
Rickard Johansson, Projektledare
rj@tradecom.se
Sockengränd 2
TRADECOM SCANDINAVIA AB
Sockengränd 2
12040 Årsta
Var vänlig bifoga profilbild med ansökan.


Escape Room Stockholm