Administratör till uppdrag i Infra City


Arbetsgivare: Svensk Autorekrytering AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-06-29

Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Om företaget
Vi söker nu kontorsadministratörer till vår kund i Infra City.

Autorekrytering samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och har kollektivavtal.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som kontorsadministratör kommer bl. a. innebära att skapa arbetsorder, boka transporter, sköta inregistreringar samt andra biladministrativa uppgifter.

Då du kommer att ha kontakt med både säljare, transportörer och övriga interna och externa personer är det viktigt att du är socialt utåtriktad och vet hur du ska hantera människor. I denna tjänst krävs det att du är en teamplayer samtidigt som du ska klara av att arbeta självständigt och strukturerat.

Datorn kommer att vara ditt främsta arbetsverktyg så erfarenhet inom Office-paketet, (framförallt Excel), och lättlärd i nya datasystem är ett plus. Har du tidigare arbetat i Automaster är det meriterande.

Detta är en tjänst på heltid, måndag till fredag, med start så snart det är möjligt. Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen.


Din profil
Är du en tekniskt kunnig person med glimten i ögat som har nära till skratt och som trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en föränderlig arbetsmiljö? Då är detta tjänsten för dig!

Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag.


Kompetenser

• MS Office
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Backofficepersonal: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Emelie Thuresson
Strandbergsgatan 61, 3 tr.
Svensk Autorekrytering AB
Strandbergsgatan 61, 3 tr.
11251 Stockholm
Ange referens 3679


Escape Room Stockholm