Förskollärare Tjäderns förskola


Arbetsgivare: Härnösands Kommun
Arbetsort:
Publiceringdatum: 2018-06-29

Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.

Tjäderns förskola ligger på Härnön i bostadsområdet Stenhammar. Vi har närhet till skog och Vårdkasens friluftsområde. På förskolan är vi förskollärare, pedagogista, barnskötare, resurs och ekonomibiträde som arbetar tillsammans. För vidare information om vår verksamhet se vår hemsida www.harnosand.se

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar Du tillsammans med övrig personal på förskolan för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med målen i förskolans läroplan. Du arbetar för att våra barn, föräldrar och dina kollegor ska känna glädje, trygghet och delaktighet på förskolan. Pedagogisk dokumentation är vårt redskap för att utveckla verksamheten och skapa en god kvalitet.

Kvalifikationer
Förskollärarutbildning är meriterande. Du ska ha god kännedom om och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation och analysarbete. God It- kunskap samt en vilja att utveckla verksamheten. Du behöver ha ett bra bemötande och lätt att samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet inom yrket.

För att arbeta i förskolan krävs godkänt utdrag ur polisens belastningsregister.

Arbetstid
Heltid, allmän visstidsanställning from 2018-08-13 tom 2018-12-28

Lön
Individuell lönesättning


Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.

Om lön

Individuell lönesättning.

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Tjädervägen 114
Härnösands Kommun
Tjädervägen 114
87165 Härnösand


Escape Room Stockholm