Personligt assistent till hästintresserad kvinna i Åkersberga sökes


Arbetsgivare: Humana Assistans AB
Arbetsort: Österåker
Publiceringdatum: 2018-06-29

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Jag är en glad, aktiv och social kvinna med funktionsnedsättningar i armar och ben. Jag bor i Åkersberga, är i 50-årsåldern och söker dig som vill hänga med i mitt häst- och hundliv, på träning, på shopping och annat. Du ska vara en social och empatisk kvinna mellan 25 och 50 år. Jag bor på en hästgård och tävlingsrider aktivt, därför ska du vara hästvan. Du ska behärska svenska flytande i tal och skrift, ha körkort och kan inte vara pälsdjursallergier. Det viktigaste är att personkemin stämmer, även om erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och/eller motsvarande är meriterande.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
• B-körkort är meriterande men inget krav.

Arbetstid/omfattning: Ca 10 timmar/veckan med möjlighet till fler timmar. Varierande arbetstid under dag och kväll. Både vardagar och helg.
Vardagar 07-14 eller 14-20. Helger 8-18.

Varaktighet: 2 juli - 31 augusti 2018.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Tillträde: Snarast.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Om lön

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Om anställningsvillkor


Deltid/

Ej specificerat
Warfvinges väg 39
Humana Assistans AB
Warfvinges väg 39
11251 Stockholm


Escape Room Stockholm