Drifttekniker 100 %


Arbetsgivare: Strömsunds kommun
Arbetsort: Strömsund
Publiceringdatum: 2018-06-29

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Strömsunds kommun söker nu drifttekniker till nya och befintliga uppdrag för tillsyn, skötsel och drift inom alla typer av fastighetsinstallationer. Din uppgift är att delta i såväl den dagliga som den planerade fastighetsdriften.

Hos oss på Strömsunds kommun kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du arbetar självständigt med stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Du arbetar främst med att optimera fastigheternas tekniska system. Du kommer att arbeta i så väl bostäder som kommersiella fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga reparationer, tillsyn och kontroller av fastigheternas värme-, ventilations- och elanläggningar samt viss fastighetsrondering.

Vidare ingår även:
? Felavhjälpande underhåll i lägenheter och undercentraler
? Att arbeta proaktivt och problemlösande med fastighetstekniska lösningar
? Bidra med information och förslag till underhållsplanering
? Medverka till energibesparingar och effektiviseringar
? Utföra luft-, temperatur och el mätningar hos våra kunder
? Skötsel av brandlarmsystem och passersystem
? Beredskap kan komma att ingå.

Vem är du?
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning samt några års erfarenhet av att ha arbetat som drifttekniker. Du har en bred fastighetstekniks kompetens och arbetslivserfarenhet från, värme- och ventilationssystem, styr och- reglerteknik och brandlarmsystem. Meriterande om du har anläggningsskötarutbildning Brandlarm/sprinkler.

Då arbetet innebär mycket kundkontakter krävs att du har god social kompetens samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god förmåga att se och möta kunders behov, interna såväl som externa. Att agera professionellt och kundorienterat är avgörande för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är miljö- och kvalitetsmedveten samt har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet, ser vi att du är van vid att hantera datorn i jobbet. Tjänsten är på heltid och kräver B-körkort. Du kommer att utgå från Strömsund och arbeta i hela Strömsunds kommun.

Kompetenser

• Reglerteknik

Arbetslivserfarenhet

Depåtekniker, prospektering: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Fastighetsförvaltare Per Dahlén, Telefonnummer: 0670-163 87
Storgatan 15
Strömsunds kommun
Box 500
83324 STRÖMSUND
Ange referens 18120


Escape Room Stockholm