C++ developer


Arbetsgivare: FrontEdge IT
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-06-21

There is no Business as usual"

- Något som jag snappade upp häromdagen, tycker att det beskriver FrontEdge verksamhet ganska bra, vi drivs av ständig förbättring och förändring och söker medarbetare som vill vara med och skapa ett dynamiskt och spännande bolag.

Vi ser ett ökat behov av IT kompetens i regionen och kommer därför att fokusera på att anställa IT konsulter som kan hjälpa till att tillgodose behovet.

C++ är ett av de programmeringsspråkensom vi ser ett ökat behov av och letar därför efter programmerare som vill jobba som IT konsulter för ett bolag med driv och nytänkande.

Vi söker dig som liksom oss drivs av glädje och älskar förändring och nya möjligheter. På FrontEdge vill vi skapa en kultur av professionalism, agilitet och passion för mjukvaruutveckling. Om du delar våra värderingar och vill vara med från början på vår spännande resa, ansök direkt. Att vara med från början kommer att löna sig.Vi söker dig som har:

Relevant eftergymnasial utbildning

Erfarenhet av C++ programmering

Behärskar Svenska och EngelskaDu motiveras av att få eget ansvar och ta egna initiativ, vi letar efter personer som har rätt ambitioner och en stark drivkraft. Du älskar programmering och brinner för att lösa problem och hitta smarta lösningar. Du är en team-player och är lika intresserad av att dela med dig av din kunskap som du är öppen för att lära dig av andra.Om det låter intressant eller om du undrar något, tveka inte att höra av dig.

Mer om FrontEdge IT

FrontEdge IT är ett konsultbolag med lite annan approach jämfört med andra. Vi vill bygga en kultur av transparens och engagemang och vill att alla som jobbar i bolaget ska få vara med och påverka.

Att vara IT konsult

Den här tjänsten är en generell IT konsulttjänst, med inriktning C++, vid anställning kommer FrontEdge IT matcha din profil och dina intressen med relevanta uppdrag hos våra kunder. Att vara IT konsult är lärorikt och omväxlande, man får en chans att se olika verksamheter och träffa mycket människor samtidigt som man alltid har FrontEdge bakom sig och kollegorna där att bolla saker med.

Kompetenser

• C++, programmeringsspråk
• Programmering

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Fredrik Lunde, Telefonnummer: 0725539009
fredrik.lunde@frontedgeit.se
Anders Carlssons gata 14, Göteborg
FrontEdge IT
Anders Carlssons gata 14
41755 Göteborg


Escape Room Stockholm