Behörig SFI-Lärare med stjärnkvalitet, Östersund


Arbetsgivare: Astar AB
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2018-06-21

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTA tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seÄr du intresserad av att bli en viktig resurs för nya svenskar på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

För att komma ut på arbetsmarknaden behöver man behärska svenska språket. Vår SFI-verksamhet runt om i landet har växt sig stark de senaste åren och vi har ett härligt kollegium av SFI-lärare av högsta klass. Vi har stora etableringar i Malmö och Stockholm och flertalet mindre ute i landet från norr till söder. Alla möjligheter finns hos oss, fast anställning, behovsställning, deltid eller heltid.

Kom och bli en del av företaget med:

- fantastiska möjligheter till egenutveckling genom Astar Academy, våra interutbildningar.
- branschens bästa värdskap och eleven in fokus.
- en otrolig tillväxt inom SFI

Var med och forma framtidens SFI-undervisning!

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig SFI-lärare Som lärare är du är kreativ och är van att ta egna initiativ och vill tillsammans med dina kollegor driva arbetet framåt.

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare !!

- Är du en av dem, tveka inte, sök idag !

För frågor om tjänsten och oss är du välkommen att kontakta:

Rektor/Enhetschef Gunilla Kvist
072-452 49 21, gunilla.kvist@astar.se

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.

Kompetenser

• Svenska för invandrare, undervisning

Arbetslivserfarenhet

SFI-lärare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Provanställning t.o.m.
Gunilla Kvist, Telefonnummer: 072-452 49 21
Järnvägsallén 24
Astar AB
Järnvägsallén 24
90328 Umeå
Ange referens 2018/437


Escape Room Stockholm