Kock till Kärråkra


Arbetsgivare: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Arbetsort: Eslöv
Publiceringdatum: 2018-06-20

Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord, engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans och målinriktat för nå vår vision om att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans.

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.


Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.ARBETSUPPGIFTER
Eslövs kommun har en vision att servera Skånes bästa måltider. Vill du vara med och arbeta mot denna vision? Vi ska laga modern och hållbar mat till våra gäster såväl klassisk som husmanskost. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss och vi är stolta över vår 7:e plats i ekomatsligan bland Sveriges kommuner.
Kärråkra kök lagar ca 600 lunchportioner dagligen och dessa serveras till samtliga äldreboende i stan samt skickas till närliggande förskolor.
Kvällsmat lagas till samtliga äldreboende.
Uppdraget som kock innebär matlagning, diverse köksarbete, administrativa uppgifter mm.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har läst restaurang- och livsmedelsprogrammet och har utbildning i egenkontroll och hygien.

Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder.

Erfarenhet från tillagning av specialkoster är ett krav.
Du ska ha kreativa idéer och kunskap kring matlagning. Du är serviceminded och ser det som en utmaning att du håller hög kvalitet på alla leveranser.

Tjänsten är på 50%, schema var tredje helg
ÖVRIGT
I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida;
http://www.eslov.se/kommunpolitik/eslovskommunsomarbetsgivare/vartarbetsgivarerbjudande

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kompetenser

• Husmanskost

Arbetslivserfarenhet

Kock, storhushåll: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Deltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-08-20 Eller enligt överrenskommelse, upphör: 2018-12-31 .
Kerstin Roth, Enhetschef måltidavdelningen, Telefonnummer: 0413 - 624 25
Anne Nielsen, Kommunal, Telefonnummer: 0413-62000
24180
Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Eslöv
24180 ESLÖV
Ange referens C20333 - 2018


Escape Room Stockholm