Vår kund söker ekonom till sitt kontor i Kungsbacka


Arbetsgivare: Studentwork
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-06-20

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vår kund som är ett företag som arbetar med B2B försäljning. De är väletablerat inom branschen och lägger stor vikt vid långsiktiga kundrelationer och att alltid levererar snabb och professionell service. De söker nu förstärkning till sin ekonomiavdelning.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som ekonom hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av: - Ha hand om fakturering och inkasso-ärenden - Leverantörreskontra - Skatt och momshantering Tjänsten passar dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och en bred ekonomiroll där man kommer ha ett tätt samarbete med 2 andra kollegor. Tjänsten är på deltid och som minst innebära halvtid, men i perioder bli mer arbete än då. Arbetstiderna är kl.8-17 belagda måndag till fredag.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi eller likande, men lägger störst vikt vid att du tidigare arbetat med ekonomiska arbetsuppgifter så du snabbt kan komma in i rollen. Som person tror vi att du är initiativtagande, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Vi hoppas du trivs med att arbeta i team och i en roll där man arbetar högt och lågt med ekonomiska arbetsuppgifter. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer informasjon

Arbetslivserfarenhet

Bokförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Karin Eliasson, Telefonnummer: +46(0)728583646
karin.eliasson@studentwork.com
Korsgatan 24 41116 Göteborg
Studentwork
Korsgatan 24
41116 Göteborg
Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Ange referens 63281


Escape Room Stockholm