Vill du göra skillnad? Personlig assistent sökes i Västerås!


Arbetsgivare: BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB
Arbetsort: Västerås
Publiceringdatum: 2018-06-12

Vill du vara med och underlätta vardagen för en utav våra brukare i Västerås?
Vi söker nu en flexibel, engagerad och ansvarsfull personlig assistent, som kan hjälpa till att stärka vårat team hos en utav våra brukare i Västerås. Tjänsten, i nuläget ligger på ca. 80%.
Som personlig assistent krävs det att du är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt ödmjuk och har ett genuint engagemang för ditt arbete. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att skapa goda relationer och bidra till en god arbetsmiljö.
Körkort är ett krav då brukaren har egen bil som du kommer att få köra. Du ska kunna arbeta vardagar, dagtid och kvällstid, samt varannan helg.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Ansökningar behandlas fortlöpande under annonstiden.

Övrigt: Bra Assistans i Örebro AB har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Bra Assistans värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter RPS-442-3-enskild-9-paragraf. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.
Vi söker nu en personlig assistent till en rar och snäll kvinna i 65-årsåldern, med MS. Genom ditt arbete kommer du hjälpa henne till ett meningsfullt liv och själv få chansen att jobba med något givande och omväxlande. Du ska vara huslig, gärna gilla matlagning, ha arbetsglädje, och ha hjärtat på rätta stället. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande då brukaren lever ett omväxlande och självständigt liv, och innebär personlig assistans i och utanför hemmet, lyft, personlig hygien, städning, fritidsaktiviteter, m.m. Bra Assistans i Örebro AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar, enligt Lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL).
Rätten om självbestämmande - hur assistansen skall utformas för varje enskild är lagstadgad; alla människor har rätt till ett bra liv och det eftersträvar vi på Bra Assistans i Örebro AB. Vi styrs av kundens behov!
Bra Assistans i Örebro AB har huvudkontor i Örebro men kunder och anställda runt om i hela landet.

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Timlön per arbetad timme/månadslön. KFO kollektivavtal tillämpas.
Nygatan 15
BRA ASSISTANS I ÖREBRO AB
BOX 61
70141 ÖREBRO
Ansökningar önskas via e-mail. Alla ansökningar behandlas fortlöpande under annonstiden. Skriv en ansökan i form av personligt brev och CV, maila den till jobb@bra-assistans.se så vi har lättare att lära känna personen bakom ansökan. Alla ev. frågor skickas till jobb@bra-assistans.se. VIKTIGT! Skriv refnr. EÅ1806 i ämnesraden.
Ange referens EÅ1806


Escape Room Stockholm