Enhetschef till Hemtjänst Vittsjö/Bjärnum


Arbetsgivare: Hässleholms kommun
Arbetsort: Hässleholm
Publiceringdatum: 2018-06-08

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och forma framtidens hemtjänst i Hässleholms kommun. Är du intresserad av en ny utmaning, där du får vara med och möta framtidens behov och driva hemtjänstfrågor framåt i en tid av omställning och förändring? Vi tror att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1600 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter knappt en miljard kronor. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ?Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna?.

Hemtjänstenheten i Vittsjö/Bjärnum har de senaste åren haft en betydande ökning av antalet utförda timmar. Med anledning av det söker vi nu en enhetschef, som tillsammans med nuvarande enhetschef, vill planera och genomföra en delning av enheten.
Som enhetschef för hemtjänsten i Vittsjö/Bjärnum är du en del av ledningsgruppen för verksamhetsområdet ordinärt boende i Hässleholms kommun.

Arbetsuppgifter

Du bedriver en effektiv verksamhet med hög kvalitet inom de ekonomiska ramarna. Du ansvarar för att leda, planera och följa upp verksamheten samt driva utvecklingsarbetet utifrån politiska uppdrag och mål.

Samtidigt har du en viktig roll i ledningsgruppen för verksamhetsområdet ordinärt boende. Tillsammans formar ni framtidens hemtjänst och du förväntas bidra till utvecklingen av hemtjänsten i Hässleholms kommun. Du är direkt underställd verksamhetschefen för ordinärt boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förmåga att engagera och skapa delaktighet bland dina medarbetare! Du leder, motiverar och förser dina medarbetare med de förutsättningar som krävs för att ni ska nå gemensamma mål.

Vardagen innebär många kontaktytor och du vet hur du ska främja ett bra samarbete för att tillsammans skapa bästa möjliga omsorg för våra brukare. Du är en tydlig och strukturerad ledare som ser vikten av kommunikation med dina medarbetare och att involvera dem i utvecklingen av verksamheten. Då utvecklingsarbetet till stor del utgår från politiska uppdrag och mål, är det bra om du har erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Din utbildningsbakgrund är högskoleexamen som motsvarar ansvarsområdet. För att lyckas i rollen som enhetschef för hemtjänsten i Vittsjö/Bjärnum har du praktisk erfarenhet av ledarskap. Erfarenhet av ledarskap inom hemtjänst är meriterande. Du har även god kännedom om de lagar som styr kommunal vård- och omsorgsverksamhet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0451-26 70 00.

Övriga lediga jobb och mer information om kommunen hittar du på kommunens hemsida www.hassleholm.se.

Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag
Vi undanber oss vänligt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser samt rekryteringsföretag.

Kompetenser

• Hemtjänst

Arbetslivserfarenhet

Enhetschef, hemtjänst / Områdeschef, hemtjänst: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Verksamhetschef Ingela Nilsson, Telefonnummer: 0451-267413
Stadshuset
Hässleholms kommun
Stadshuset
28180 HÄSSLEHOLM
Ange referens Oms 108-2018


Escape Room Stockholm