Operationssjuksköterska till sjukhus i framkant hösten 2018


Arbetsgivare: Bemannia Care AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-06-08

Tycker att det är dags att prova livet som konsult på ett av Sveriges bästa sjukhus? Bemannia Care söker nu dig som är operationssjuksköterska för uppdrag med start V.35. Som konsult hos Bemannia Care får Du chans att skapa ett bredare kontaktnätverk, bredda din kompetens och prova på nya utmaningar som stärker din konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Här har du möjlighet att visa dina framfötter och växa i din yrkesroll.

Om uppdraget:

Bemannia Care söker dig som är operationssjuksköterska som har erfarenhet av att jobba på en central operationsenhet och med kunskap inom kirurgi, gynekologi, urologi, ortopedi och gärna inom akut och trauma.

Uppdragsstart är V.35 och året ut med stor chans till förlängning.

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter, träffa nya kollegor från hela landet och möjligheten att jobba på olika sjukhus om du önskar det.

Det här är ett perfekt uppdrag för dig som önskar att få vara på ett längre uppdrag och hinna lära känna dina nya kollegor och bli en i gänget. Är det så att du inte vill jobba hela perioden så är du självklart ändå varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter:

Att jobba som konsult är väldigt roligt och lärorikt, du träffar nya kollegor och får nya erfarenhet inom din profession men du lär dig även en hel del om dig själv. För att du ska trivas i rollen som konsult så är det en bra egenskaper att vara flexibel och öppen för nya arbetssätt.

Ring gärna om du vill vet mer på tfn: 070-874 95 00

Dina kvalifikationer:

- Minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som operationssjuksköterska
- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt

Vad vi erbjuder dig:

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Vi som arbetar som konsultchefer på Hälso- och sjukvårdssidan på Bemannia Care är alla sjuksköterskor och kommer att kunna ge dig det stöd som du behöver.

Om ansökan:

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Anna Hammarberg på e-postadress: anna.hammarberg@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du mig under kontorstid på tfn: 070-874 95 00


Alla våra lediga tjänster finner du här: www.bemannia.se/lediga-jobb/

Registrera ditt CV här: www.bemannia.se/registrera-ditt-cv/
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Välkommen till Bemannia - Rätt person direkt!
www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

Arbetslivserfarenhet

Operationssjuksköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Flexibel
Start V.35
Anna Hammarberg
Sveavägen 155 11346 Stockholm
Bemannia Care AB
Sveavägen 155
11346 Stockholm


Escape Room Stockholm