Outokumpu söker Chef Varm Planering, SCM


Arbetsgivare: Lundin & Boström
Arbetsort: Avesta
Publiceringdatum: 2018-06-08

0 0 1 113 602 Lundin & Boström 5 1 714 14.0 Normal 0 21 false false false FI JA X-NONE

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com


Supply Chain Management Avesta söker en chef till avdelningen för Varm planering. Avdelningen hanterar materialflödet i Avestas stålverk och varmbandverk som inkluderar alla klassiska SCM-processer som försörjning från andra stålverk, planering, lageroptimering, samverkan med interna kunder och transporter.

Verksamheten står inför ett omfattande förändringsarbete med införande av nya planeringsverktyg, en uppgradering av affärssystem och förändrade arbetsprocesser. Förändringarna går under projektnamnet Chorus och berör verksamheten i Avesta och Business Area Europe.

Som planeringschef arbetar du tätt tillsammans med stålverkets- och varmbands ledningsgrupper och avdelningens personal är dagligen aktiv på verkens olika dagliga styrningar. Samarbetsforum drivs även med SCM i Nyby, Degerfors, Tornio, Sheffield och de tyska enheterna. I rollen innefattas även att leda och fördela det dagliga arbetet inom teamet för att möta förväntningar på KPI:er samt att genomföra och upprätthålla ett fungerande arbetsmiljöarbete inom ansvarsområdet.

Du kommer att rapportera till SCM chefen i Sverige och ditt team består av sex personer.

Vi söker dig som är erfaren inom supply chain management inom tung industri. Du är en erfaren ledare och har tidigare drivit förändringsprocesser med goda resultat. IT verktyg är för dig en naturlig del av din vardag och du är van att självständigt utföra analyser av data inom området, tex med QlikView. Som person är du kommunikativ, proaktiv och flexibel. Vi värdesätter hög social kompetens och flexibilitet samt förmågan att utveckla personalen och organisationen. 


I denna rekrytering samarbetar Outokumpu med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51. Sista ansökningsdag 2018-07-01

Arbetslivserfarenhet

Logistikchef: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Borganäsvägen 42
Lundin & Boström
Borganäsvägen 42
78433 Borlänge


Escape Room Stockholm