Förstelärare, allmändidaktik


Arbetsgivare: Jönköpings kommun
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2018-06-08

Norrängens Skolområde

Arbetsplatsbeskrivning
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan.

Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Arbetsuppgifter
Tjänsten avser i första hand undervisning och arbeta med uppgifter som hör till undervisningen. Andra uppdrag kan vara att stödja och utveckla lärare i deras undervisning eller att initiera och leda projekt i syfte att förbättra undervisningen. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge eleverna ett meningsfullt och utmanande lärande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som:

är meriterad förstelärare
genom dokumentation har redovisat minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar som lärare i skolväsendet
har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat, och
har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen

Övrigt
Vi ber dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor
Pär Henriksson
036-10 24 29

Lärarförbundet
Fredrik Ekvall
036-10 34 55


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Tillsvidare. 100 %.
Tillträde 2018-08-10.
Västra Storgatan 16
Jönköpings kommun
Västra Storgatan 16
55189 Jönköping
Ange referens 18-60-0436


Escape Room Stockholm