Frontend Utvecklare till spännande start-up i Lund


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2018-06-05

Söker du efter en spännande utmaning där du får mycket frihet och möjlighet att vara med och påverka? Älskar du utveckling, IT och problemlösning? Då ska du söka rollen som Frontend Utvecklare till detta växande start-up-företag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Carbiotix räkning en Frontend Utvecklare till deras kontor i Lund.

Carbiotix är ett prisbelönt bioteknikföretag med inriktning på prisvärda lösningar för att optimera maghälsa. Uppstartsbolaget har lanserat ett individanpassat fibertillskott kopplat till en månadsanalys av tarmfloran där deras innovativa produkt är utvecklad i syfte att förbättra människors maghälsa genom att man som konsument får de fiber man saknar i kosten. De är idag 4 personer och söker nu efter att utöka sitt team med en Frontend Utvecklare som vill bli en del av företagets fortsätta utveckling. Du kommer alltså att få arbeta med en betydelsefull produkt samtidigt som du får ta dig an en roll med möjlighet att påverka ditt eget arbete där företaget uppmuntrar till egna initiativ kring de tekniker och verktyg som används.

Du kommer till en flexibel arbetsmiljö där man arbetar mycket efter frihet under ansvar. Det viktigaste är att du levererar efter uppsatta mål och deadlines.

Missa inte chansen att få vara med på en spännande resa i ett företag som verkligen ligger i framkanten inom sin bransch!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Carbiotix önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Carbiotix.

ARBETSUPPGIFTER
Som Frontend Utvecklare på Carbiotix kommer du få en betydande roll i företagets fortsatta framväxt. Du kommer att ansvara för att ta fram ny funktionalitet och skapa bästa möjliga användarupplevelse för företagets kunder i deras webbapplikation. Du kommer att utveckla både nya, befintliga och skräddarsydda funktioner till företagets kunder.

Du är nyfiken och kreativ i din förmåga att hitta lösningar på problem och gillar att självständigt driva projekt framåt mot mål. Eftersom du är med i utvecklingsfasen av företagets arbete inom IT krävs det att du är analytisk och flexibel. Du blir den 5e personen på företaget och får därför möjlighet att växa i din roll och tillsammans med företaget. Här finns det alltså goda möjligheter till egna initiativ och kompetensutveckling!

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 3 års erfarenhet av HTML, CSS och Responsiv Design
* Har erfarenhet av javascriptutveckling och React biblioteket
* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Det är meriterande om du
* Har en eftergymnasial utbildning inom programmering eller systemutveckling
* Har tidigare erfarenhet av Typescript
* Har tidigare erfarenhet av Redux

Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling och som älskar ny teknik. Du har goda kunskaper inom HTML, CSS och Responsiv Design och erfarenhet av React. Eftersom teknik är en färskvara är företagets arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Som person gillar du därmed att ta dig an nya utmaningar, är självgående och har inga problem med att driva ditt arbete framåt på egen hand. Du är ansvarstagande och problemlösande och arbetar aktivt för att hitta den bästa lösningen för varje uppgift.


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Kontorstider, flexibelt hur arbetiden förläggs
* Placering: Lund
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Carbiotix arbetar med personanpassade produkter för att optimera maghälsa. De grundades 2014 och har redan etablerat samarbeten med ledande aktörer över hela världen. Visionen är att erbjuda effektiva och kostnadseffektiva prebiotiska produkter som bidrar till att förbättra maghälsan hos människor runt om i världen.

Kompetenser

• HTML, programmeringsspråk
• CSS, programmeringsspråk
• Programmering
• Systemutveckling

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Heltid
Kontorstider, flexibelt
Sophie Olsson
Norra Vallgatan 102, 211 22 Malmö
Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö
Ange referens 15002218


Escape Room Stockholm