Apotekstekniker/Apoteksassistent Tillverkningen Linköping


Arbetsgivare: Apoteket AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2018-06-01

Vill du arbeta som apotekstekniker på sjukhusapotek? Vill du arbeta på ett av Sveriges starkaste varumärken?

Din roll

Vi söker en apotekstekniker eller apoteksassistent till vårt team på enheten för läkemedelstillverkning vid Sjukhusapoteket i Linköping. Vi arbetar huvudsakligen med extemporetillverkning av cytostatika och övrig steril extempore samt kliniska prövningar och andra tjänster till sjukvården. Vi har öppet för kund vardagar 7.30-18.00.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i nära samarbete med sjukvården. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. assistentarbete i renrum, varuhantering, packning av beredningar till vårdenheter och privata vårdtagare, samt städ i sterilmiljö. Viss hantering av tyngre varor förekommer.

Din profil

Kompetens
Gymnasiekompetens. Erfarenhet av arbete på Sjukhusapotek är meriterande. Gärna med erfarenhet av arbete på tillverkningsenhet på sjukhusapotek. Även arbete på laboratorier är meriterande. Goda kunskaper i svenska och god datorvana.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din person. Därför söker vi dig som är social, serviceinriktad, lyhörd och sätter kunden i fokus. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att enheten ska nå uppställda mål. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och utvecklingsinriktad, att du hellre ser möjligheter än problem och att du har en positiv inställning. Arbetar gör du självständigt och i team och du tar egna initiativ i det dagliga arbetet.

Ansökan
Tjänsten är placerad i Linköping.
Vikariat heltid, 40h/vecka. Tillträde snarast, vikariatet sträcker sig till och med 31 augusti 2019.

Ansök
Skicka in ditt CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdatum är 2018-06-17 men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!
Har du frågor kontakta Maria Olsson, teamchef på tel. 070 617 46 82 eller via mejl.

Vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan. Därtill har du möjlighet att söka stipendier från Apotekets personalstiftelse – en unik personalförmån för alla tillsvidaranställda i Apoteket.

Om Apoteket AB
Vi gör det enklare att må bra!
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 3200 anställda och apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

Kompetenser

• Sjukhusapotek

Om lön

Enligt ö.k

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Maria Olsson, TC Tillverkning & Kliniska prövningar, Telefonnummer: 0706174682
Dalvägen 12
Apoteket AB
Box 3001
16956 Solna


Escape Room Stockholm