Innesäljare rekryteras till Kvalitetsfisk i Stockholm!


Arbetsgivare: Majola RestaurangKonsult
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-06-01

Majola rekryterar nu en innesäljare till framgångsrika Kvalitetsfisk! Kvalitetsfisk har sedan 30 åren tillbaka importerat och levererat fisk och skaldjur från hela världen och levererar idag till 65 procent av den svenska marknaden. Är du en driven person som trivs med härliga kollegor och arbetar med service och kunskap som främsta verktyg? Då kan detta vara tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET & TJÄNSTEN:

Efter att de senaste åren framförallt haft sushimarknaden som specialitet så gör Kvalitetsfisk nu en omfattande satsning på att bredda sig ytterligare inom övriga delar av restaurangmarknaden. I samband med detta utökar man personalstyrkan med ytterligare en innesäljare till det trevliga gänget på kontoret i Farsta.

Som innesäljare arbetar du i team med en av företagets utesäljare och ansvarar tillsammans med denna för en egen kundstock. Dina främsta arbetsuppgifter består av att på telefon ta emot ordrar från både dina egna och kollegors kunder, samt att sammanställa offerter och utföra annat administrativt arbete. Du förväntas arbeta med merförsäljning men det viktigaste är att bygga sociala kundrelationer grundade på hög servicekänsla och professionalitet.

Tjänsten är på heltid med arbetstider 07.00 – 16.00 och placering på Kvalitetsfisks kontor i Farsta. Du blir anställd direkt av Kvalitetsfisk efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

OM DIG SOM SÖKER:

Till tjänsten som innesäljare söker vi dig med hög känsla för service och intresse för försäljning. Du är positiv, social och driven i din roll. Du tycker om att bygga relationer med dina kunder och trivs med telefon och dator som arbetsredskap. Vidare ser vi att du är organiserad och strukturerad i ditt arbetssätt och har god datavana samt sinne för administrativt arbete.

Som innesäljare kommer du att ingå i ett härligt team med öppna, prestigelösa och hjälpsamma kollegor, och givetvis stämmer dessa egenskaper även in på dig. Det är viktigt för dig med välfungerande samarbeten och god sammanhållning. Du får samtidigt gärna vara tävlingsinriktad och motiveras av att jobba mot uppsatta mål. Slutligen identifierar du dig med Kvalitetsfisks värdeord Kunskap, Kvalitet och Service.

Är du personen vi söker? Hör isåfall av dig idag – antingen genom att ansöka direkt via vår annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se

Arbetslivserfarenhet

Innesäljare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Therese Hedenström
therese.hedenstrom@majola.se
Hesselmans Torg 5, Nacka
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka


Escape Room Stockholm