Skolsköterska söks till en skola i Gävle!


Arbetsgivare: Klara E AB
Arbetsort: Gävle
Publiceringdatum: 2018-05-29

Klara AB har bedrivit elevhälsa sedan 2005 och samarbetar med olika skolor i hela Sverige. Vi stödjer skolor i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa. Vi vet att när eleverna mår bra, når de också goda resultat. På uppdrag av skolan ser vi till att eleverna kan få stöd av såväl skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, kurator, studie- och yrkesvägledare samt specialpedagog och logoped.


Arbetsbeskrivning
Skolan har få antal elever i årskurs 7-9. Där finns heldag samt behandling och skola, därtill finns även öppenvårdsprogram.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns.


Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.

Vi ser gärna att du:
- har god förmåga till struktur och planering
- tycker om och har lätt för samarbete
- har respekt för alla människors lika värde

Ansök redan idag!Om oss
Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se


Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska

Arbetslivserfarenhet

Skolsköterska: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Deltid - Enligt överenskommelse
Visstid, 3-6 månader
Fyrverkarbacken 28
Klara E AB
Fyrverkarbacken 28
11260 Stockholm
Ange referens 241


Escape Room Stockholm