Projektledare inom Värdebaserad vård


Arbetsgivare: Region Uppsala
Arbetsort: Uppsala
Publiceringdatum: 2018-05-28

Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du få hos oss - ett universitetssjukhus och en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap skapar ett bättre liv. Du är viktig. Inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid.

Vår verksamhet
Införandet av värdebaserad vård är en väsentlig del i Akademiska sjukhusets strategi. Ett långsiktigt mål är att sjukhuset har de bästa resultaten i kliniska utfall som är viktiga för patienten och har implementerat en verksamhetsstyrning som säkerställer att vi kontinuerligt mäter, analyserar och samarbetar för att förbättra våra kliniska resultat. Värdebaserad vård innebär att vi samverkar och har fokus på patienten; vi arbetar i team där patienten ingår och följer hela patientens resa genom vården.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö inom Enheten för värdebaserad vård, en enhet inom sjukhusadministrationen. Vår uppgift är att vara ett stöd i arbetet med att utveckla sjukhuset till ett processorienterat sjukhus med fokus på att skapa värde för patienterna. I vårt uppdrag ligger bland annat att utveckla metodiken i processarbetet, driva införandeprojekt samt vid behov stödja verksamheten då processer är införda och etablerade. Chefer och medarbetare på Akademiska sjukhuset är viktiga kunder för oss och deras behov styr till stor del vår verksamhet. Vi har även uppdrag att stödja ledningen med att ta fram gemensamma och integrerade strukturer. Vi sitter i nyrenoverade lokaler där vi arbetar aktivitetsbaserat.

Dina arbetsuppgifter
Du bidrar med din kunskap och erfarenheter och utifrån gemensamma strategier driver vi utvecklings- och förbättringsarbeten med en strävan att stärka medarbetares och chefers lust och förmåga att nå uppsatta mål. Det kan innebära att utmana invanda mönster eller att bevara det som fungerar. Vi strävar mot att vara en lärandestyrd organisation och ha förmåga att ständigt bli bättre. Du är en del i teamet på enheten för värdebaserad vård och arbetar nära sjukhusadministrationen, med medarbetare i verksamheten och med patientrepresentanter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen inom vårdområdet. Du har kunskap om förändringsledning och praktiskt förbättringsarbete och erfarenhet av att leda utvecklings-och förändringsarbeten. Meriterande är om du har kunskap om implementering samt erfarenhet av att arbeta processorienterat och med projektledning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där förmågan att kommunicera och ett flexibelt arbetssätt är helt avgörande för uppdraget. Som person är du genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete och du stimuleras av att arbeta tillsammans med andra. Du är strukturerad samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Möjlighet till deltidsarbete kan diskuteras.

För mer information
Monica Cornefjord, enhetschef Värdebaserad vård 018- 611 75 86

Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Arbetslivserfarenhet

Vårdutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön. Kollektivavtal finns.

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde 1 oktober

-
Akademiska sjukhuset
Region Uppsala
Akademiska sjukhuset
75185 Uppsala
Ange referens AS680/2018


Escape Room Stockholm