Maskinoperatör


Arbetsgivare: Palm & Partners Bemanning AB
Arbetsort: Mullsjö
Publiceringdatum: 2018-05-24

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som operatör innebär ett utvecklande och varierande arbete. Som operatör är du en viktig del i produktionskedjan och har ansvar för din del av processen.

I arbetet har du en viktig roll i att säkerställa och ansvara för att på bästa och effektivaste sätt producera produkter av högsta kvalitet.
Denna tjänst innebär att du ansvarar för att utföra kvalitetskontroller efter de rutiner som företaget har. Daglig tillsyn på förekommande utrustning är också en del av arbetet.

Tiderna varierar i en 4-skiftscykel så du bör kunna förhålla dig flexibelt och arbete både förmiddag, kväll och natt.

Utbildning
Gymnasieutbildning. Teknisk inriktning är meriterande.

Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete inom industrin. Har du en bakgrund som maskinoperatör med god teknisk förståelse, kan detta vara en tjänst för dig.
Truckkort är meriterande.


Personliga kvalifikationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som operatör förväntas du vara noggrann, punktlig och för att trivas med oss bör du ha ett medskapande beteende. Högt ansvarstagande och helhetssyn.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Tjänsten innebär 4-skift

Ansökan
Ansökan görs via Palm & Partners hemsida.Tillsättning sker löpande.

Startdatum
Omgående efter överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare. Anställningen sker initialt hos Palm & Partners på inledningsvis 6 månader. För rätt person finns goda möjlighet till en tillsvidareanställning hos kund.

Kompetenser

• Truckvana

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Linda Säfström Edh
linda.safstrom@palmpartners.se
Jungmansgatan 12
Palm & Partners Bemanning AB
Jungmansgatan 12
21119 MALMÖ
Ange referens 3209


Escape Room Stockholm