Mjukvaruutvecklare C


Arbetsgivare: EngineersOnly
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-05-23

Vår kund bildades för att skapa något som verkligen gör gott for människan, som tillvaratar vår kreativitet och skapar innovation. Det är vår kunds innersta drivkraft, och ett rättesnöre i allt de gör. De gör det genom sättet de arbetar på, både hos sig och för deras kunder, och genom de lösningar och produkter de tar fram.
Med kunskap från forskning kring motivation och innovation har vår kund därför valt att organisera Teal. Det är inte en platt organisation, det är avsaknad av formell organisation. Hos vår kund kan alla medarbetare påverka samtliga delar av bolaget, på riktigt! Du får med andra ord stor frihet, mycket ansvar, kreativa och roliga kollegor samt en nyckelroll i ett företag där chefsrollen rationaliserats bort till förmån för ett större individuellt ansvarstagande.
Centralt i vår kunds verksamhet deras process för medarbetardriven innovation, där man tack vare deras expertis från olika domäner, teknikområden och branscher löser kunders problem på nya kreativa sätt, föder idéer som man utvecklar till egna produkter samt utvecklar sin verksamhet.
Man tror på att utveckla individer. Därför lägger vår kund stor kraft vid att du ska utvecklas som människa, och inte bara som yrkesmänniska. För detta har man bl.a. en certifierad coach bland deras anställda.
Vår kund jobbar som konsulter inom produktutveckling, mjukvaruutveckling, projektledning, hållbar utveckling och innovationsledning.

I din roll som mjukvaruutvecklare arbetar du i varierande uppdrag, både längre och kortare, inom olika branscher där du kommer att ha en nära dialog med våra kunder. Du är en lyhörd person som är engagerad i ditt arbete och brinner för att hitta nya utvecklingsmöjligheter för vår kunds slutkunder. Konsultrollen kräver även ett affärsmässigt förhållningssätt, en vilja och ambition att förändra mot det bättre och att våga vara bäst, varje dag. Du är noggrann, nyfiken och utbyter gärna erfarenheter med dina kollegor.

Vår kund söker mjukvaruutvecklare som vill göra skillnad. Medarbetare som drivs av teknisk utveckling, engagemang och en omtanke för andra. Mjukvaruuppdragen fokuserar på inbyggda system där du genom din erfarenhet och tekniska intresse utvecklar effektiv och funktionell kod för att öka våra kunders konkurrenskraft. Har du erfarenhet av säkerhetskritiska system och modellbaserad utveckling är du än mer intressant för oss.

Design
Kravhantering
Arkitektur
Utveckling
Problemlösning
Samarbete i tvärfunktionella team
Som konsult är du utåtriktad med ett affärsmässigt förhållningssätt. Du vågar utmana och utmanas och att dela med dig av din kunskap och att lära av andra är en självklarhet.

3-4 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i C
Högskole- eller civilingenjörsutbildning i data eller motsvarande
God kommunikationsförmåga på svenska och engelska

Kompetenser

• Produktutveckling
• Mjukvaruutveckling
• Inbyggda system/Embedded system

Arbetslivserfarenhet

Mjukvaruutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Goce Kostovski, Telefonnummer: 0705635800
goce@engineersonly.se
Ekelundsgatan 5
EngineersOnly
Ekelundsgatan 5
41118 Göteborg


Escape Room Stockholm