Ung kvinna söker aktiv och glad assistent


Arbetsgivare: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Arbetsort: Lidingö
Publiceringdatum: 2017-11-13

.

Är du en tjej/kvinna som tycker det är spännande och inspirerande med lite extra ansvar i ditt jobb som personlig assistent? Är du en öppen, social och oblyg person som har nära till skratt men vet att ta ditt uppdrag på största allvar? Då kan du vara den jag söker.

Jag är en ung kvinna, boendes på Lidingö, en station från Ropsten, som gillar när det händer saker i mitt liv. Jag tycker mycket om att resa, träffa vänner och simma/bada. Jag gillar också att ta det lugnt hemma, lösa korsord och lyssna på musik. Du som söker bör dela mina intressen men du är också en person som har lätt för att ta egna initiativ och är påhittig. Du är frisk och stark då det förekommer vissa manuella förflyttningar. Givetvis är du rökfri och det är också viktigt att du talar bra svenska så att vi kan kommunicera bra.

Du kommer arbeta som min assistent ca 25 tim/v samt hoppa in extra vid behov. Fungerar vi bra ihop så vill jag gärna längre fram erbjuda dig extra ansvarsområden.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion och du har ett nära samarbete med en teamchef på Balans. Vi satsar mycket på handledning samt ut- och fortbildning.
Tjänsten är på ca 25 tim/v med varierad arbetstid dag, kväll, natt och helg.

Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal.
Ladda upp ditt personliga brev, gärna med en bild och cv nedan

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Sankt Eriksgatan 117 11343 Stockholm
ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343 Stockholm


Escape Room Stockholm