Student? Arbeta extra på lager i Norrköping!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2017-11-13

Är du student eller har ett annat jobb på minst 50%, har truckkort A+B och söker ett extrajobb med viljan att leverera ett bra resultat? Då har vi arbetet för dig!

En av våra kunder i Norrköping med verksamhet inom lager söker nu engagerade medarbetare! Arbetsuppgifterna kommer bestå av orderplock på lagrets olika avdelningar och truckkörning.
Du kommer att bli anställd som konsult hos StudentConsulting men arbeta ute i kundens verksamhet. Du kommer att ingå i en pool av studenter som anger sin tillgänglighet och arbetar vid behov. Arbetstiden är varierande, antingen mellan 06-15 eller 07-16 och är förlagda på vardagar. Vi ser långsiktigt på uppdraget och uppstart sker omgående!

Din profil
För denna tjänst söker vi dig som är student på minst 50 % eller har ett annat jobb på minst 50% och har god tillgänglighet att arbeta. Du trivs med att arbeta mot tydliga mål och vill skapa goda arbetsresultat. Du ska vara engagerad, driven och ha en positiv inställning. Som person ska du även trivas med att ta eget ansvar och tycka om att arbeta i grupp. Då lyft förekommer i arbetet ser vi också att du är en person med god fysik. Arbetet kräver att du har truckkort A+B och tidigare erfarenhet av lagerarbete är meritierande.
Är det dig vi söker? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt kandidater!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Kompetenser

• Truckvana
• God fysik (tunga lyft)
• Terminal- och lagerarbete
• Logistik

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Studerande
6 mån eller längre
StudentConsulting
StudentConsulting
S:t Persgatan 19
60233 Norrköping


Escape Room Stockholm