19-årig tjej i Malmö söker personligt assistent


Arbetsgivare: Brukarkooperativet JAG
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2017-11-10

Jag är en tjej på 19 år som nu söker en ny personlig assistent. Då jag har flera funktionsnedsättningar behöver jag hjälp i alla dagliga moment och har assistans dygnet runt.

Du ska bistå mig till att kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Jag behöver stöd i min kommunikation med andra vilket innebär att du måste vara lyhörd och kunna tolka det jag vill. Du måste också hjälpa mig med matlagning, matning och sondning, ge mediciner och träning med mina hjälpmedel. Jag bor i egen lägenhet och behöver därför också hjälp med städning, tvätt, handla och laga mat. Du ska kunna företräda mina intressen i min dagliga verksamhet och i sjukvården.

Jag letar efter dig som kan ta eget ansvar, vara flexibel, hitta lösningar när det behövs och vara engagerad, lugn och trygg. Du måste ha en god fysik då arbetet kräver en del tunga lyft och träning på golvet. På fritiden tycker jag om att träffa djur och att bada i simhallen därför kan du inte vara allergisk mot djur eller klor. Du måste också vara rökfri.

Då jag saknar talat språk är samspelet mellan oss extra viktigt. Det finns skriftliga instruktioner och mycket dokumentation i arbetsuppgifterna. Därför måste dina språkkunskaper i svenska vara goda.

Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet som personlig assistent till någon ungdom med flerhandikapp. Har du utbildning inom detta område är det ett plus. Både tidigare arbete och utbildning ska kunna verifieras. Avgörande för anställning är personliga kvalifikationer och lämplighet.

Arbetstiden är schemalagt rullande 4 veckor och du arbetar både dagtid, eftermiddag/kväll, sovande jour och helg. Du måste också kunna hoppa in som vikarie vid sjukdom, semester och annan ledighet.
Dina arbetsuppgifter består av att assistera mig i min vardag varhelst jag befinner mig. Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se

Om lön

Introduktionen kommer börja omgående och vara betald.
Vi kommer att erbjuda fortbildning och friskvård.

Om anställningsvillkor

Schema 22 tim/veckan, samt extra vid behov.
Klara Södra Kyrkogata 1
Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323 Stockholm
Ange referens 28475442


Escape Room Stockholm