Support-tekniker/teknisk support till framtida uppdrag


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-11-08

Är du i början av din karriär inom IT? Kanske tog du examen eller studenten nyligen, eller har jobbat några år men känner att det är dags för nästa steg? Vi söker framtidens talanger för våra kunders räkning!

StudentConsulting söker IT-talanger som vill ha nya utmaningar inom Tekniskt support. Har du kunskap av first/second/third-line support och vill jobba med att hjälpa användare, då är det här något för dig!

Vi söker för våra kunders räkning kandidater med intresse för teknik och kundtjänst. Vi söker dig som vill arbeta som supporttekniker eller liknande i Göteborgsregionen. Våra kunder söker kandidater med olika kunskapsområden och erfarenheter.

Tjänsterna kan vara både konsultuppdrag och rena rekryteringar främst på heltid, men även för extrajobb. Uppdragen börjar löpande och har vanliga kontorstider som regel.

Din profil
Är du serviceminded, pedagogisk och hjälpsam? Har du utbildning inom IT och vill hjälpa användare med olika problem och frågor som dyker upp? Ja men då så! Lämna din spontanansökan genom att registrera ditt CV så kontaktar vi dig för en avstämning när vi har ett passande uppdrag!

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Arbetslivserfarenhet

IT-tekniker / Datatekniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Tillsvidare
StudentConsulting
StudentConsulting
Stora Badhusgatan 14
41121 Göteborg


Escape Room Stockholm