Studerande ekonomiadministartör sökes till Bolagspartner i Lund!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2017-11-03

Studerar du ekonomi eller liknande och intresserad av ett meriterande extrajobb på Bolagspartner i Lund? Läs då vidare!

Just nu söker StudentConsulting två administratörer för direktrekrytering till Bolagspartner i Lund. Bolagspartner är Sveriges näst största leverantör av lagerbolag, förutom lagerbolag har Bolagspartner ett brett utbud av bolagstjänster såsom ändring i aktiebolag och snabbavvecklingar.

Som administratör kommer följande arbetsuppgifter ingå i din tjänst:
* Arkivering av papper
* Packning av material som ska arkiveras
* Hantera bokföringsordrar
* Posthantering
* Ta hand om utbetalningsavier

Besök gärna Bolagspartners hemsida för mer information om företaget: http://www.bolagspartner.se/

Din profil
Du som söker ska vara student på högskola eller universitet och ha möjlighet att arbeta ca 8 h per vecka under minst tre månader.

Som person är du serviceinriktad. stresstålig och strukturerad. Du är självgående och utför alltid ditt arbete med stor noggrannhet. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och du har en förmåga att kunna prioritera om dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att sprida glädje och energi på arbetsplatsen.

Låter detta som något som skulle passa dig? Sök du tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urvalet och tjänsten kommer tillsättas under november månad.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Studerande
6 mån eller längre
StudentConsulting
StudentConsulting
Grynbodgatan 3
21133 Malmö


Escape Room Stockholm