Enhetsadministratör till Värpinge äldreboende


Arbetsgivare: Lunds kommun, Värpinge, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2017-11-01

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.ARBETSUPPGIFTER
Du ska utföra olika administrativa uppgifter och arbeta i nära samarbete med enhetschefen. Huvudsakligen kommer du att arbeta med personal-och ekonomiuppgifter vad gäller bemanning, schemaläggning, frånvaroregistrering, semesterplanering, statistik, fakturor- och lönehantering samt arbetsuppgifter rörande anställningsavtal, tjänstgöringsintyg, protokollskrivning samt olika registrerings-och kontrolluppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, engagerad, flexibel och serviceinriktad samt har en god förmåga att prioritera. Det är ett krav att du har gymnasieutbildning med administrativ eller ekonomisk inriktning samt att du har några års erfarenhet av administrativt arbete eller annan lämplig utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och ha lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.
En viktig värdegrund på vår arbetsplats är att alla våra medarbetare har ett gott bemötande och är kompetenta, ansvarstagande och lyhörda gentemot sina kollegor samt mot varje enskild brukare.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så skicka in din ansökan redan idag.

Kompetenser

• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Personaladministratör / Personalassistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Facklig företrädare nås via kommunens växel, Telefonnummer: 046 359 50 00
Inesa Fejzic, Enhetschef, Telefonnummer: 046-359 64 24
22762 Lund
Lunds kommun, Värpinge, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen
Box 41
22100 LUND
Ange referens VoO 250/2017


Escape Room Stockholm