Mekaniker till Vargön Alloys


Arbetsgivare: Premier Service Sverige AB
Arbetsort: Vänersborg
Publiceringdatum: 2017-11-01

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Vargön Alloys AB ingår i Yildirim group of companies, en familjeägd företagsgrupp med säte i Turkiet. Vargön Alloys AB är Sveriges enda producent av ferrolegeringar och är beläget vid Göta Älv i Vänersborgs kommun. Vår produkt, ferrokrom, används vid tillverkning av rostfritt stål samt specialstål över hela världen. Antal anställda är ca 180.

Tjänstebeskrivning
Som mekaniker hos Vargön Alloys ser vi att man har kunskap/erfarenhet av mekaniskt arbete. Arbetet innebär byte av pumpar, ventiler, slangar, rör m.m
Man arbetar i mindre grupp om max 3 personer med drifts- och förebyggande underhållsansvar. Du kommer att ha daglig kontakt med materialplanerare, underhållsavdelning, labavdelning samt chefer. Allmänna svetskunskaper mig/mag är meriterande, dock behövs ingen svetslicens.

Kvalifikationer
Vår kund Vargön Alloys söker en underhållstekniker/mekaniker. Du som söker är underhållsmekaniker eller tekniker med erfarenhet från industri/verkstadsteknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i MAG/ MMA svetsning, hydraulik & pneumatik kunskaper, ritningsläsning, reparationsarbete i huvudsak krossar, siktar och bandtransportörer.
Som person är du strukturerad, självgående och gillar kontakten med olika människor. Du är nyfiken och gillar att jobba med förändringar och förbättringar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang i processen.

Är du den person vi söker? Vänta då inte med att söka denna tjänst. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. www.premier.se


Krav
Körkort B
Bil
Svenska och engelska i tal och skrift

Officepaketet

Kompetenser

• Allmänna svetskunskaper
• MIG-svetsning
• Hydraulik
• Pneumatik
• Ritningsläsning
• MS Office

Arbetslivserfarenhet

Underhållsmekaniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Johan Hallberg, Telefonnummer: 070-7858404
johan.hallberg@premier.se
Torggatan 5
Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134 Trollhättan
Ange referens 1499


Escape Room Stockholm