Mark och Anläggningsarbetare Stockholm


Arbetsgivare: Bang & Nielsen AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2017-10-30

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö.Vi söker dig som har några års erfarenhet av mark- och anläggningsarbete och som vill arbeta på ett företag som har bra villkor och som tar hand om sin personal. Om du har yrkesbevis är det en fördel, men inget krav. Du har erfarenhet av att jobba med allt från enklare anläggningsarbeten, parkarbeten, grundläggning av hus till att lägga rör.

Som person är du social, samarbetsvillig och flexibel.

Sök jobbet via vår hemsida http://www.bangnielsen.se/lediga-jobb/ och svara på våra kompletterande frågor.

Sök idag för vi behöver dig nu!

Arbetslivserfarenhet

Väg-och anläggningsarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast + rörlig

Om anställningsvillkor

Heltid
Tills vidare
Mikael Ohlsson, Telefonnummer: 0708838342
mikael.ohlsson@bangnielsen.se
Jörgen Kocksgatan 65
Bang & Nielsen AB
Jörgen Kocksgatan 65
21129 Malmö


Escape Room Stockholm