Logistikkoordinator på 50% sökes till Conaxess Trade i Solna!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2017-10-25

Nu söker vi en logistikkoordinator på deltid till Conaxess Trade i Solna. Studerar du en utbildning i logistik, ekonomi eller inköp? Vill du ha ett meriterande deltidsarbete vid sidan om dina studier? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu dig som vill arbeta deltid som Logistikkoordinator på Conaxess Trade i Solna. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken och lanseringar av nya varumärken, koncept och produkter. Conaxess Trade verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/.

I rollen som logistikkoordinator kommer du att tillhöra logistik- och inköpsavdelningen och vara en del av ett team om tre kollegor. I din roll kommer du stötta upp teamet med följande arbetsuppgifter:

- Ta emot och registrera order till och från företagets kunder
- Enklare fakturahantering
- Reklamation- och avvikelsehantering
- Kontakt med kunder via mail och telefon
- Andra inköpsrelaterade uppgifter

Tjänsten är på 50% och beräknas starta omgående och löpa på till årsskiftet med chans till förlängning. Du kommer arbeta som konsult via oss på StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund Conaxess Trade med kontor i Solna. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider 8–17, kunden önskar arbete under förmiddagar men det är flexibelt. Det finns möjlighet för sommarjobb.

Din profil
Vi söker dig som läser en universitet/högskoleutbildning inom ekonomi, logistik eller inköp, gärna på distans. Har du erfarenhet av arbete inom logistik och orderadministration är det mycket meriterande. Om du inte är studerande är det viktigt med erfarenhet. Vi ser gärna att du har god kunskap i Excel. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person är du noggrann och serviceinriktad, har du dessutom ett kvalitetsfokus, en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Låter det här som ett deltidsarbete för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Kompetenser

• Logistik
• MS Excel
• Marknadsföring/PR

Arbetslivserfarenhet

Marknadsförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Tillsvidareanställning
Tillsvidare
StudentConsulting
StudentConsulting
Sveavägen 168
11346 Stockholm


Escape Room Stockholm