Beslutsstödskonsulter till Trimma


Arbetsgivare: Poolia Umeå AB
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2017-10-19

Presentation
Vill du jobba i ett expanderande företag med spännande uppdrag och topprankade produkter? Då ska du söka dig till Trimma!
Här får du en utvecklande tjänst, ett trevligt gäng kollegor omkring dig och Trimma ser personalen som deras viktigaste tillgång. Så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag så kan du också få möjlighet att bli en i gänget!

Arbetsuppgifter
Arbetet som Beslutsstödskonsult sker i projekt där du tillsammans med kunden arbetar fram nya sätt att analysera och styra kundens verksamhet med hjälp av projektprocesser, rapportering, analyser och prognoser.

Som Beslutsstödskonsult arbetar du med att använda den senaste webbtekniken för att visualisera kunders verksamhetsdata, du bygger nya, innovativa och användbara lösningar i gränssnittet mellan tekniken och människan.

Din huvudsakliga arbetsuppgift består av att utveckla beslutsstöd i vårt verktyg Insikt genom att identifiera kundernas behov och hitta bra lösningar.

Möjlig placering för tjänsten är Umeå, Göteborg, Sundsvall och Örnsköldsvik.


Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har en bakgrund som antingen controller, systemutvecklare, beslutsstödskonsult, affärssystemskonsult eller projektledare. Vi ser gärna att du har en för tjänsten relevant akademisk examen. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem, Excel, databaser, SQL, rapportering, beslutsstödsystem eller budget-/prognosmodeller.

Som Beslutsstödskonsult arbetar du ofta i projektform under stort eget ansvar, vilket innebär att god samarbetsförmåga och social kompetens är viktiga egenskaper hos dig.

Förmåner
Som ”hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.

Företagsbeskrivning
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och målstyrning.

Snabbfakta:
- Ledande leverantör av beslutsstöd
- Positivt resultat under varje verksamhetsår
- Utvecklar beslutsstödsprodukten INSIKT
- Sysselsätter drygt 50 medarbetare
- Arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Sundsvall och Göteborg
- Mer än 200 genomförda beslutsstödsprojekt
- Handplockad kompetens
- Kombination av IT och verksamhet
- Etablerat 2003
- Trimma ägs av Visma

Vår kunds hemsida
www.trimma.se

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Annonsvideo
https://www.youtube.com/embed/LIGMUFLtyIc?ecver=2

Kompetenser

• SQL, programmeringsspråk
• MS Excel

Arbetslivserfarenhet

Systemutvecklare / Programmerare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Rebecca Pettersson, Telefonnummer: 090-160532
rebecca.pettersson@poolia.se
Storgatan 43
Poolia Umeå AB
Storgatan 43
90326 Umeå
Ange referens 48049


Escape Room Stockholm