Chaufför till PostNord!


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Örnsköldsvik
Publiceringdatum: 2017-10-17

Nu söker vi dig som har B-körkort eller helst C-körkort och är redo att jobba under julperioden hos PostNord i Örnsköldsvik!

Detta är ett heltidsuppdrag ifrån slutet på november och under december. Arbetstiderna kommer vara förlagda på vardagar, mån - fre mellan ungefär 09-18.

Du kommer att vara anställd hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd vår kund i Övik, som är ett attraktivt företag inom logistikbranschen.

Din profil
Vi söker dig som B-körkort och helst C-körkort som kan köra ut leveranser för PostNord.
Du är driven och positiv, har god kommunikationsförmåga och kunskap inom det svenska språket. Gärna erfarenhet eller tidigare arbete inom service, logistik och kundhantering. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet kan vara fysiskt krävande och du är stresstålig. Krav för tjänsten är: Körkort B. Meriterande är C-körkort och vi ser gärna att du har god lokalkännedom.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande.


Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Kompetenser

• Logistik

Arbetslivserfarenhet

Budbilsförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Visstidsanställning
11 dagar - 3 mån
Eleonor Åkerlund, Telefonnummer: +46101224638
eleonor.akerlund@studentconsulting.com
StudentConsulting
StudentConsulting
Vasagatan 12
90329 Umeå


Escape Room Stockholm