Testledare/Teststrateg till Information Products


Arbetsgivare: Husqvarna AB
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2017-10-16

Som Testledare/Teststrateg kommer att ingå i avdelningen Information Products vars uppdrag är att utveckla nya och innovativa tjänster till slutkunder baserade på uppkopplade produkter. Avdelningen är nybildad och en central pusselbit i Husqvarnagruppens IoT satsning.
Detta är därför en unik möjlighet att få en viktig roll på denna resa!

Du kommer att leda testarbetet för system bestående av en blandning av molntjänster, uppkopplade produkter med inbyggd programvara samt applikationer i web och mobila plattformar.
Arbetet innefattar aktiviteter i hela testcykeln så som kravhantering, testplanering, konstruktion av testfall, testexekvering, felsökning och rapportering av testresultat. Du bidrar också till att ständigt förbättra vår testmetodik, där ökad automatisering är ett nyckelområde.

Som person brinner du verkligen för testområdet och har flera års erfarenhet av automatiserad mjukvarutestning.
Du har erfarenhet av metodutveckling och effektivisering inom testning. Erfarenhet av att leda arbete är önskvärt. Du är förmodligen civilingenjör eller har motsvarande utbildning eller erfarenhet.

För denna tjänst söker vi dig med en Civilingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens.
Som person är du drivande och självständig. Du är orädd men samtidigt ödmjuk. Du är social och gillar att ha många olika kontaktytor. Det är viktigt att du är öppen som person och har lätt att kommunicera både på svenska och engelskaHusqvarna satsar nu stort inom Internet of Things (IoT) där vi är i början av en utveckling från att vara en leverantör av i huvudsak mekaniska produkter till att också leverera system baserade på uppkopplade produkter, appar och molntjänster
Husqvarna ska nu ytterligare förstärka resurserna för utveckling av dessa system och söker därför en testledare/teststrateg.

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV snarast möjligt och senast 2017-10-31. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marie-Astrid Löfdahl, marie-astrid.lofdahl@husqvarnagroup.com
För frågor om tjänsten kontakta Anders Mattsson på anders.mattsson@husqvarnagroup.com alt. på telefon 0722-081317.
Helén Krogell, Unionen, 036-36 45 39 alt. helen.krogell@husqvarnagroup.com
Husqvarna Group
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.
Drottninggatan 2
Husqvarna AB
Drottninggatan 2
56182 HUSKVARNA


Escape Room Stockholm