Undersköterskor Väsbyhemmet tillsvidareanställningar


Arbetsgivare: Höganäs Omsorg AB
Arbetsort: Höganäs
Publiceringdatum: 2017-09-12

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Höganäs Omsorg AB, en del av Höganäs kommun, är ett helägt kommunalt bolag som startade 1 april 2017. Bolaget verkar inom områdena hemsjukvård, äldreomsorg, funktionsnedsättning, personlig assistans och ensamkommande barn. Som anställd i bolaget får du ett viktigt, meningsfullt och roligt arbete. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare och arbetet har stor betydelse för människors trygghet i sin vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra en värdefull insats?

Vi söker nu en undersköterska till Väsbyhemmets vårdboende. I arbetet ingår sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterskor, omvårdnad och att ge en god vård och omsorg till våra äldre. Dokumentation via Procapita. Serviceuppgifter såsom städning ingår.

I vårt arbete utgår vi från vår värdegrund som handlar om att:
- Våra äldre ska känna trygghet, meningsfullhet, livskvalitet och mötas med värdighet utifrån sina individuella behov.
- Anhöriga och frivilliga är en viktig del i verksamheten. Anhörigas behov av stöd ska uppmärksammas.
- Varje medarbetare har eget ansvar för att bidra till att verksamheten utvecklas. Medarbetarens arbetsinsats och förhållningssätt påverkar helheten.
- Verksamheten ska präglas av trygghet, kompetens och utveckling. Verksamheten utvecklas genom förändring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med utbildning inom omvårdnad och/eller erfarenhet från arbete med äldre. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen. Som person ska du sträva efter utveckling och ha ett förhållningssätt som präglas av vår värdegrund. Du är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Vi eftersträvar mångfald och ser gärna manliga sökande samt sökande med olika bakgrunder.
Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.

Kompetenser

• Hemsjukvård
• Äldreomsorg
• Omvårdnad

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Deltid. Schema.
Tillsvidareanställning
Julita Janiszewska, Enhetschef Väsbyhemmet, Telefonnummer: 042-33 73 58
Facklig representant nås genom Höganäs kommun vä, Telefonnummer: 042-33 71 00
Centralgatan 20 26382 Höganäs
Höganäs Omsorg AB
Centralgatan 20
26382 Höganäs
Ange referens A714220


Escape Room Stockholm