Sjuksköterska till Närsjukvårdsteamet Alingsås lasarett


Arbetsgivare: Alingsås Lasarett, Medicinkliniken
Arbetsort: Alingsås
Publiceringdatum: 2017-09-12

Alingsås lasarett är en del av Västra Götalandsregionen. Närhet, öppenhet, dialog, trygghet och kompetens är viktiga ledstjärnor på Alingsås lasarett.
Alingsås lasarett har cirka 700 anställda och en omsättning på cirka 600 miljoner.Beskrivning
Närsjukvårdsteamet är ett av tre mobila team som utgör mobil närvård i Mittenälvsborg, palliativa teamet samt mobil hemsjukvårdsläkare är de två andra delarna av vårdmodellen.

Tillsammans arbetar den mobila verksamheten för att ge våra mest sjuka och äldre en kontinuitet i vården och minskade vårdtillfällen i slutenvården.

Närsjukvårdsteamet består av två sjuksköterskor och en geriatriker som tillsammans med den kommunala hemsjukvården bedriver specialistvård i hemmet. Genom ett strukturerat arbetssätt med tydlig planering tillsammans med patient, kommunens sjuksköterska och närstående är målet att patienten ska kunna vårdas i hemmet i stället för på sjukhus. Arbetet är teaminriktat och utgår från patientens fokus med tydlig inriktning mot samverkan med andra samt trygghet och kontinuitet för patienten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska med vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-o sjukvård eller andra passande internmedicinska specialiteter. Du ska vara erfaren och trygg i din profession med flerårig erfarenhet av arbete med svårt sjuka och äldre, klara att ta egna initiativ samt klara ett självständigt arbete. Att arbeta i patientens hem tillsammans med närstående och andra stödfunktioner som finns i patientens närhet ställer stora krav på lyhördhet och flexibilitet.

Eftersom tjänsten är mobil är körkort ett krav.

Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess.

Arbetstid
Organistoriskt tillhör teamet medicinkliniken. Vi arbetar dagtid vardagar samt helgtjänstgöring en helg av fem på vårdavdelning där kväll ingår.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Legitimation som sjuksköterska
• Vårdavdelning/mottagning

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, geriatrisk vård: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

fast lön

Om anställningsvillkor

100 %. Tillträde: 2017-12-01 eller enligt överenskommelse.
tillsvidareanställning
Agneta Lindberg, Avdelningschef, Telefonnummer: tfn 0322-22 67 57
Maria Adrell, Vårdförbundet, Telefonnummer: tfn 0322-22 66 80
Administrationen
Alingsås Lasarett, Medicinkliniken
Administrationen
44183 Alingsås
Ange referens 2017/6169


Escape Room Stockholm