Nu söker vi sjuksköterska till nattarbete på transplantationscentrum!


Arbetsgivare: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum, Avdelning 138
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2017-09-11

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Är du en person som tycker om att det snabbt förändras under arbetspasset samt har glimten i ögat? Då kan du vara rätt person för oss!

Din nya arbetsplats?

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation.

Här vårdar vi patienter som utreds inför eller genomgått lever-, njur-, hjärt-, lung-, tarm- eller multivisceral transplantation samt leverkirurgi. Verksamheten har cirka 150 anställda och har en vårdavdelning med 28 vårdplatser, en öppenvårdsenhet och en administrativ enhet. Vi behöver nya medarbetare som tycker varierande arbetsuppgifter är roligt och uppskattar att arbetspasset kan präglas av både lugn och fart. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i en kultur som präglas av öppenhet, gott kamratskap och rak kommunikation. Som sjuksköterska på avdelningen arbetar du med både kirurgisk och medicinsk vård.

Varför ska jag välja Transplantationscentrum?

Som sjuksköterska hos oss får du verkligen bredden då du arbetar med både planerad och akut vård. Du kommer till ett gäng med erfarna sjuksköterske- och undersköterskekolleger. Många som börjat här har tyckt att transplantation är en intressant och utvecklande specialitet att arbeta med och inte velat byta. Vi är duktiga på att hjälpas åt och stötta varandra i teamet. Arbetstiderna för denna tjänst är förlagda på nattetid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har sjuksköterskeutbildning. Ifall du dessutom är vidareutbildad inom kirurgi eller medicin och/eller har tidigare arbetslivserfarenhet inom sjukvård så är det meriterande för tjänsten. Som person är du van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt och har en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, har ett gott bemötande samt en service- och ansvarskänsla.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, så kallat kliniskt basår, under det första året av din anställning hos oss. Tanken är att du ska få en klinisk bredd som grund att bygga vidare din kompetens på och fortsätta utvecklas hos oss. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Kompetenser

• Vårdavdelning/mottagning
• Medicinsk vård

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

88 %. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Vårdenhetschef, Lotta Holmgrene, Telefonnummer: 070-082 29 23
Vårdförbundet, Janet Berntsson, Telefonnummer: 031-342 11 39
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum, Avdelning 138
HR-servicecenter, Torggatan 1 A
43135 Mölndal
Ange referens 2017/4613


Escape Room Stockholm