Kreativ kock sökes till Skeviks Gård! Direktrekrytering!


Arbetsgivare: Majola RestaurangKonsult
Arbetsort: Värmdö
Publiceringdatum: 2017-09-09

?

Härliga hotell- och konferensanläggningen Skeviks Gård ligger i vacker skärgårdsmiljö på Värmdö i Stockholm. Här hålls konferenser, fester och bröllop med gårdens eget lantbruk bestående av djur, odlingar och fruktträd som inspiration i matlagningen.

?Nu ska köksteamet utökas med ytterligare en kock!??



OM TJÄNSTEN SOM KOCK:

Som kock på konferensanläggningen Skeviks Gård får du jobba med dagens alla måltider i ett välutrustat och nyrenoverat kök. Lunchbufféer och trerättersmiddagar varvas med festvåningsmenyer, nyttiga frukostar och hembakat fikabröd. Allt som tillagas anpassas efter säsong och i första hand utgår det kreativa gänget i köket från de råvaror som den egna gården, eller lokala producenter, har att erbjuda.





ARBETSTIDER:

Arbetstiderna på Skeviks Gård innefattar dagtid, kvällstid och en del helger. Viss flexibilitet kring tiderna finns då köksmästaren är mån om att schemat ska fungera bra för alla. Egen bil rekommenderas för att smidigt ?kunna ta sig till och från Skevik, och vill man övernatta på gården vid sena kvällar så går det utmärkt.

OM DIG SOM SÖKER:

Vi letar efter dig som är självgående som kock med ett par års yrkeserfarenhet.

Du ska ha viljan, intresset och engagemanget att utveckla både dig själv och verksamheten.

Du ska tycka om att ha roligt när du arbetar, trivas i lantlig miljö, och får gärna vara intresserad av att delta i skörd och annat inom det egna lantbruket

Du måste ha körkort då tjänsten kan innebära leveranser av vissa rätter till det närliggande systerhotellet Blå Blom. Tillgång till egen bil rekommenderas för att ta sig till och från Skevik.



TILLSÄTTNING:

Den aktuella tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Skeviks Gård.

På Skeviks Gård får du jobba i ett härligt team med harmonisk omgivning som inspirationskälla. Missa inte chansen att bli kock på denna pärla till ställe!

Ansök via denna annons eller maila din ansökan till therese.hedenstrom@majola.se

Arbetslivserfarenhet

Kock, à la carte: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön


Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor


Heltid

Anställningstid enligt överenskommelse
Therese Hedenström
therese.hedenstrom@majola.se
Hesselmans Torg 5, Nacka
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka


Escape Room Stockholm